Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néznél ki rajta
jó reggeltet!
egy ilyen kis vagánykodó kéne
http://youtu.be/6SVKlG9Iiak
köszi-
tel:06302093728
üdv.Yamaha FZ6-fokozatkijelző(HEAL TECH-GLpro) és hasidom-tartókonzoljaival eladó.10-20.000
Most frankón, milyen az idő?
mármint, elmondod, hogy mi legyen ak épben, te hol legyél kb, és nem. 3x sem.
De imádlak igazi magyar túrista, 3/4-edes nadrágban bőr szandál(cipő)ben Rendi vagy, hogy tanítod őket öltözni! BTW: azt néztem, hogy te is úgy nyaralsz mint én? Asszony, és a táj 634 fotón, te négy darabon, abból 3 gyenge?
legalábbis asszed
Ezzel èn is így vagyok. Csakèpp kevèsbè is èrtik.
ezt még a Mia is elfogadta volna anno
Ma este azt is észrevettem hogy fél üveg pezsgő (muskotályos) után jelentősen könnyedebben kommunikálok angolul mint egyébként.
Az 5. képen az a járda van amin baktattunk a városban "hazafelé" menet. Leaszfaltozták végig és lekenték ezzel a téglavörössel.
Mint pl. errőlis tudjuk hogy már a harmadik tulajnál eladó és eredetileg 1-2 tulajjal ezelőtt 1.1M-ról indult. (előtte meg 110e-ért vették meg törötten mert épp lecsúsztam róla)
Nem azért mondtam csak régebben általában naprakészek voltunk az eladó FZR-ekből, némelyikről a hirdetések alapján tudtuk hogy többször is gazdát cserélt.
Láttam itt egy rakás nagyrobogót ma, na de hogy mennyi (újabb boxer) BMW van az elképesztő.
most, hogy megtudta, van másik is, már fel is gyújtotta
Persze ez semmit sem von le a motorod értékéből.
Lehet
Tudod ez az ezüst betét nem egy mindennapi dolog fzr-éknél, pláne kékkel együtt. Ha találsz még egy ilyet az országban akkor lehet hogy én tévedek.