Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, igen rendben. A kiscsaj 3 hete elindult azóta nem hajlandó beleülni a babakocsiba, mindenhová 2 lábon akar totyogni úgyhogy mostanában nem sietünk, ha sétálni megyünk.
4,de 3000-4000 fordulat fölé nem mehettem. Ott volt a Vicus,és kiabált ha gyors volt a tempó.
köszi
Kis család? Minden rendben?
Jó lenne találkozni,de valami közelebbi helyen. Pap sziget innen 250km,az méd elmegy.
Nekem Tivadar oda-vissza majdnem 1100km. Ez pénzben sem kevés,sajna nem engedhetem meg magamnak.
Én nem rinyáltam, ha ráérek bárhová elmegyek. Pont azért írtam mert a szabolcsi túra is részben a távolság miatt hiúsult meg pedig szerintem jó lett volna. Azért 400km-nél egy kicsit több. Bp-Tivadar ~320km. De emlékszel , hogy a találkozók azért nem sikerülnek mostanában, mert a távolság mindig problémát okoz.
Ok, kösz.
bassz hozzá még egy fél lapáttal többet
Akkor 1nèl többet bele?
Áá... Nem betonolok. Marad a 2k fólia. Máá csak píz kèk rá.
ha sárga homok van akkor cementtel ne sporolj mert az megeszi a cementet idővel
igen
vagy bitu lemez 5cm beton lemez és máris burkolható de ne rakd le sima fagyálló ragasztóval mert baj lesz vele hid el
3 sárgahomok, 1 cement, 1 mèsz.
Ezzel falaztam
Ilyen aprókavics szórat van amúgy a bitumenes lapon
Ok, ezt nem tudtam, hogy arra nem lehet burkolni.
De ha ráolvasztod a biti lemezt arra hogyan akarsz burkolni ? Csak mert nem lehet azért kérdem . Vagyis lehet csak nem lesz örökös
Normális anyag a folyami homok a többi az csak töltésre használható De pl 2 talicska min 3.5 lapát mész de rendes nagy lapát és 4 lapát cement de nem sporolos lapát hanem normális . Az egy fasza anyag akkor