Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem szempont.legalábbis nálam.
Tologatni mindig kell. És akkor nem lesz aannyira szimpatikus
Jó autók ezek.
Nem. Miért kellene azt tologatni?
Nem tologattad eleget az Ábrusét
Nekem tetszik.
hozzám jöhettek :D
Küszöb csere Renault R19
Mert szó volt forumtalálkozóról a közeljövöben és ha tehetem szeretnék ott lenni
Jó akkor ha már az idö nem lessz jó motorozásra akkor nekilátok.Köszi a biztatást és a segitséget elöre is!
írtam mailt
Csak győzd megfizetni.
"De mindig ugy vagyok vele,hogy más biztos jobban tudja!"
Erről beszéltem a múltkor.
Én is így voltam vele annak idején, fizettem is sokat, aztán nekiálltam itthon a sok tróger után (nekem nem nagyon segített senki és akkoriban még net sem volt kéznél) és rájöttem hogy nálam lelkiismeretesebben és olcsóbban nem dolgozik nekem senki.
Azóta nem viszek motort szervizbe.
Ha csináltál már ilyesmit és vannak szerszámok akkor nem is kérdés hogy meg tudod csinálni, akár még a hengerfejlevételt is.
Ha kell akkor a fórumon keresztül fogjuk a kezed és irányítjuk. (ahogy többször már másokét is )
A "pasztillát" hivatalosan szelep hézagoló betétnek hívják de a többség következetesen "lapkának" hívja. (esetleg még szelepállító korongnak is szokták)
Venni (rendelni) több motorosboltból is lehet pl. innen
Szóval ne ijedj meg a feladattól, mások sem tudják jobban csak sokkal merészebbek.
Ha esetleg mégsem vállalkozol rá akkor persze van rá megoldás de az mindenképpen körülményesebb és drágább mintha te csinálod.
Sugo-motor nál kérdezted már az alkatrészeket? Úgy láttam van mindenük és itt vannak Baján
www.sugomotor.hu
Hali Pupu. oké , lejött a lendkerék,ahogy mondtad
Hali mindenkinek
Köszi, nincs semmi bajom ,nem én dőltem el ,hanem a motor .A vevő kérte a visszaállitást ,szerelés közben felborult.
Ma jött rá vevő és igy itt maradt .Kiakarom cserélni
Mi van Laci vett még 1 béjemwét?

Segitséggel nekifognék de csak szezon végén,mert most pöccre indul és még kihasználnám.Hátha lessz még idén valami fórumtali.
Nyomatékkulcs a szekrényes képen alsó polc hosszukás doboz
Egy biztos. Kelleni fog nyomatèkkulcs.
Kezdj neki! Itt van segítsèg, valaki ùgy is belegagyog ha kèrdezel. Ès így lesz a legolcsóbb
Rájöttem hogy lehet képet feltenni a fórumra amit amúgy nem enged
Pár kép a garázsomról.A birodalmamról.
No akkor kezdem a nehezével,nem is tudom,hogy irjam...a tesom jó fej de ha munkárol van szó mindig a fizetö kliens az elsö én meg várhatok.Ha rámkerül a sor akkor meg a munka végén kiderül,hogy én is fizetö kliens voltam pont mint más.Dolgoztam nála 2 évet,értek is dolgokhoz. cseréltem hengerfejpakolást autóban állitottam szelepet Dáciában,gyűrüztünk autokat.De mindig ugy vagyok vele,hogy más biztos jobban tudja!Itthol én is csináltam garázst szerelögödörrel,vettem szerszámokat,hogy a sajátomat ne keljen máshoz vinnem szerelni pld tesomhoz...stb.
Ha tudnátok utmutatot adni talán megmerném probálni beállitani a szelepeket.De nem tudom honnan vegyek majd bele pasztillát (nem tudom magyar megfelelöjét bocs )a szelepek alá való dolgot.itt Károlyban van műhely ahol autók hengerfejét ujitják.Oda hordtuk a tesommal a hengerfejeket felujitani.De vajon a motorét is tudhatják?
A sok eső miatt.