Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem érzem biztonságosnak, ezért szoktam kapaszkodni a gázmarkolatba.
Gondoltam rá hogy zsebre rakom a GPS-t és elmentem az út adatait (mutatja utólag az elért legnagyobb sebességet is) de aztán beláttam hogy 220-ig bármikor könnyedén ugrik, te meg a felét sem szoktad kihasználni így tökmindegy hogy mennyit megy végre.
Hát nálam nem lesz hajtva,mert nem lenne jó odaadni a jogsit ezért. Meg aztán félek is gyorsan menni,nem érzem biztonságosnak.
Nem sokkal megy jobban mint a tiéd. (most hogy már kissé kiégett a rendszer )
Az jött utánam.
A ZX csak akkor ment elöl amikor én ültem rajta.
Oda tanyára valami krosszmotor kéne neked, nagy bütykös gumival
Kisebb kompromisszumok vannak (a korából kifolyólag) de ár/érték arányban tökéletes.
Én simán tudnám használni rendszeresen a mindennapokban. (ha nem lenne ennyire sportos)
http://www.youtube.com/watch?v...

Ezek nagyon durván menek!
Tudtál menni a ZX9 után? Mert az nagyon bitan, úgy hallottam.
Köszönjük szépen!

Akkor most rendesen műxik a szerkezet. Vigyázni fogok rá nagyon,ezt megígérhetem.
A GTR-t nem ajánlanám senkinek. (az épp elég hogy nekem van )
A pár napnyi sportmotorozás után úgy gondolom hogy jó nekem a túragépek lövegtornya mögött, ennyi elég is volt egyelőre.
A BMW jó.
Megjöttünk.
Sanyám 162 megtett km után megfelelőnek nyilvánítom a járműved. (azaz kész van)
Valaki nem kedvel téged az utcában.
Még egy. Ez már ereszt...
Már hallom is!
Mindjárt itt van a ZX9-es haverom és elmegyünk megfuttatni a gépeket.
Még meg nőkben sem egyezik az ízlésünk.
Olyan nincs hogy nem viszik el. Van hogy előbb, van hogy később de mindig elkel minden.
Muszáj neked most ősszel másikat venni? Tavaszig meg úgyis megjön rá a vevő.
Ne izgasd fel,mert akkor ő is elmondja véleményét a BMW-ről.
Én is nyugodtan vennék tőle, de nem tehetem... olyan szörnyű ízlése van motorok terén, hogy kizárt, hogy megvegyem valamelyiket
Hát Ábrustól nyugodt szívvel vennék motort mert tudom hogy ért hozzá,és szereti.A Yamit megvettem volna tőle,a Kawa nekem túl nehéz.
Gyulám az emberek többsége kilométerre vásáról autót motort nem állapotra. Ez az óra állás szerint egy 0km motor mi kifogás lehet benne

Aha,null kilométres.Annyit hajtottad hogy átfordult az óra.
reggeltet