Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csövi
Ilyet még nem is láttam... De jól néz ki!
Arni82
Igen.Ment a venti és forrt a viz.a multkor kinyomta a vizet ugy forrt.aztán miután kihült utánatöltöttem jó fél litert.
ábrus
Ugyanilyen
csak zöld.
mlas
8 bar nyomás, 0 felület, persze, hogy kicsusznak.
Én közlekedésben ezektől a verseny bringás jószágoktol tartok legjobban. Soha nem fékez egyik sem, és kijönnek elém mindig
Guds_Rebelsson
Igen olvastam és nagyon örülök hogy nem tetted meg azt a hibás lépést amit terveztél
bekessanyi
Működik a motorom!
Guds_Rebelsson
bekessanyi
Ez kemény!
bekessanyi
http://www.youtube.com/watch?v...
Guds_Rebelsson
http://youtu.be/Qgh_nEbZi8s
csövi
Kis fűtőtestről küldesz majd képet?
Mentalevélben is jöhet.
ábrus
Lehet hogy forr benne az olaj csak az nem olyan látványos.
ábrus
Annak ellenére hogy ment a ventilátor?
mlas
Enyém se forr, pedig nincs is venni
mlas
Le kell venni és belül foltot rá, akkor örök. Akkor már ragassz a másik fölé is, ha eccer le van véve
Guds_Rebelsson
Enyém is +venti kapcsoló és nem forr
csövi
Teletunkoltam gumiragasztóval. Holnapra kiderül.
csövi
Én is erre gondoltam... Meg a sok suttyó önti ki a hamut az útra miután elégette a szögesdeszkát.
Guds_Rebelsson
Na gyere megcsinálom neked 5 perc alatt csak kompresszor kell vagy csak kereket hozz
ábrus
Ez igaz, aztán száznál felakasztod kettesbe..........
Arni82
Sziasztok!
attila.1990
hali valaki tud nekem segíteni egy 600 ccm blokkot szeretnek venni egy 400 as kaszni
Arni82
Ma voltam vele 45 km-ert.Jó volt csak hamar forr a viz benne.Városban 50-es temponál mig beálltam a parkolóba már rotyogott a viz!
bekessanyi
De 100 körül szépen megy,minden erölködést mellőzve. Még ha ketten rápattanunk a Vicussal,az sem szokott neki gondot okozni. Ezt nagyon bírom benne.
bekessanyi
Ez így van.
❮❮
❮
…
8559 / 11041
8558
8557
8556
8555
8554
8553
8552
8551
8550
…
❯
❯❯
Én közlekedésben ezektől a verseny bringás jószágoktol tartok legjobban. Soha nem fékez egyik sem, és kijönnek elém mindig