Ha belegondolok az a baj hogy én idén 700-800 kilométert mentem vele.tehát 10 évembe kerül lecserélni az olajat.Kevés idöm van motorozni mert mindenhova autoval kell menjek.Tehát ezért nem tudom mit tegyek.Ha tudnám hogy 200 ezer ft bol rendbe lenne motorilag inkább ezt választanám mert akármit veszek nem tudnám kihasználni.
A piacot sosem érdekli hogy neked mennyibe van.
Engem sem érdekelne ha én vennék.
Ennek annyi volt a reális középárfolyama mint a többi hirdetettnek. (voltak olcsóbb szakadtak és voltak 4-500e-ért hirdetettek is)
Miért érdekelje a vevőt hogy én hónapokat sz&rakodtam mire rászabtam a CBR idomokat?
Összehozni hogy a CBR műszerfal műszerei működjenek az FZR jeladóival?
Működjön a CBR benzinóra amihez az FZR-en gyárilag még jeladó sincs a tankban?
Egy FZR és egy CBR ülésidomból összeszabni majd össze műanyaghegeszteni az ülésidomot a Honda üléshez?
Utánamászkálni minden cuccnak az ország minden sarkába?
És még így is maradt rajta ez-az amit nem fejezte be rajta teljesen, úgy ahogy szerettem volna.
Mind rengeteg agyalás és idő volt és ezt senki sem fogja megfizetni.
Nem az a baj hogy egy régi FZR marad. Az a baj hogy ráköltve mondjuk 1000 euró baromi soknak hangzik de hidd el hogy ennyi pénzt beleöntve még mindig nem lesz olyan mint amilyet szeretnél, csak megcsináltál pár dolgot. (ha az én FZR-emet összeszámolnám a vételárral (380e) alakítgatásokkal, javításokkal úgy, hogy munkadíj nincs mivel én csináltam mindent, így is benne volt kb. 700-750e (igen, HÉTSZÁZ-HÉTSZÁZÖTVEN EZER!) forintban.
És olcsóbban adtam el mint amennyiért vettem.
Nézd, most a Magyar piacot és árakat nézve jelenleg azt mondom hogy 500e Ft alatt (az ~1600 euro) nemigen lehet problémamentes (azaz nem kell mélyebben hozzányúlni)nagyobb motort venni. Ha a sportmotort is belevesszük akkor ez halmozottan igaz.(azokra inkább azt mondanám hogy 700e alatt már eléggé Orosz rulett)
Amik meg 500-1000 euró körül vannak azok meg baromi öregek és azért (is) kell velük foglalkozni. (vagy otthon te megcsinálod de az megint nagyon sokban lesz, mint pl. bakos pisti, csövi vagy akár jómagamat is említhetném)
Az igazság valahol ott van hogy minél fiatalabb ÉS! kevésbé sportos gépet veszel, annál nagyobb az esély rá hogy csak a kopó-fogyó dolgokra kell költeni és gondtalan lesz a motorozás.
Szerinted mennyire ütnek-vágnak mondjuk egy 750-es Zephyrt? És egy R1-et vagy egy bármikori Fireblade-et? Esetleg egy choppert?
Mennyit gyilkolhatták 20 éven keresztül a régi FZR-emet mielőtt hozzám került? Vagy a mostani 310 kilós GTR-t? Esetleg a te mostani gépedet?
Szerintem valahogy így kéne gondolkodni ha kevés pénzből akar gazdálkodni a biker.
Persze hogy meg van elégedve vele (én is meg voltam, bánom is hogy az asszonyra hallgattam és eladtam ) de mindegyőnk belátja hogy vannak már elérhető áron sokkal fiatalabbak és jobb gépek is.
Meg idővel rájön az ember hogy már nem 20 éves és a sportgépek biza már megviselik a derekat, a trafi csekkek meg a bankszámlát és cirkálni is igen jó dolog.
A Genesis I-nek más a karburátora mint a tiédnek. (itt külön a membránt nem lehet levenni, ezért olyan qrva drága)
Amit felraktam az a 750-esé de az 1000-é közel 300 euró és raktáron sincs. (csak kívánságlistára lehet tenni)
És mit csináltál a membránokkal?megragasztottad?nálunk 80 euro darabja ha 1000-es az övé is.Mert mikor ha emlékszel problémám volt vele és megragasztottam a szerelö mondta hogy tud rendelni ujat de 80 euro.
Engem sem érdekelne ha én vennék.
Ennek annyi volt a reális középárfolyama mint a többi hirdetettnek. (voltak olcsóbb szakadtak és voltak 4-500e-ért hirdetettek is)
Miért érdekelje a vevőt hogy én hónapokat sz&rakodtam mire rászabtam a CBR idomokat?
Összehozni hogy a CBR műszerfal műszerei működjenek az FZR jeladóival?
Működjön a CBR benzinóra amihez az FZR-en gyárilag még jeladó sincs a tankban?
Egy FZR és egy CBR ülésidomból összeszabni majd össze műanyaghegeszteni az ülésidomot a Honda üléshez?
Utánamászkálni minden cuccnak az ország minden sarkába?
És még így is maradt rajta ez-az amit nem fejezte be rajta teljesen, úgy ahogy szerettem volna.
Mind rengeteg agyalás és idő volt és ezt senki sem fogja megfizetni.
És olcsóbban adtam el mint amennyiért vettem.
Amik meg 500-1000 euró körül vannak azok meg baromi öregek és azért (is) kell velük foglalkozni. (vagy otthon te megcsinálod de az megint nagyon sokban lesz, mint pl. bakos pisti, csövi vagy akár jómagamat is említhetném)
Szerinted mennyire ütnek-vágnak mondjuk egy 750-es Zephyrt? És egy R1-et vagy egy bármikori Fireblade-et? Esetleg egy choppert?
Mennyit gyilkolhatták 20 éven keresztül a régi FZR-emet mielőtt hozzám került? Vagy a mostani 310 kilós GTR-t? Esetleg a te mostani gépedet?
Szerintem valahogy így kéne gondolkodni ha kevés pénzből akar gazdálkodni a biker.
Meg idővel rájön az ember hogy már nem 20 éves és a sportgépek biza már megviselik a derekat, a trafi csekkek meg a bankszámlát és cirkálni is igen jó dolog.
Amit felraktam az a 750-esé de az 1000-é közel 300 euró és raktáron sincs. (csak kívánságlistára lehet tenni)