OFF
Ígértem, hogy írok a borfesztiválról..
Az idő jó volt pénteken, nem esett szerencsére. Ádám barátnőjét nem láttam, igaz, kb. 500-an voltak
Jó pár éve járunk már, de sztem ez volt az utolsó. A bor drága, ezt tudtuk, de azon kívül pofátlan lehúzások mennek (a látogatók fele külföldi)
Kezd a belépővel, ami 3e, ezért egy poharat kapsz, meg lehetőséget, hogy bent fizess mindenért A kaja: egy zsíros kenyér 800, a képen látható sajt tál 1800 Ft! ehhez képest a gourman konyhánál a rántott polip 2000-ért nem is volt drága. A WC, ami máskor ingyenes, most 270 Ft, ezen jót röhögtünk, mert a WC-s néni NAVhoz bekötött pénztárgépbe ütötte Igazából az egészet belengi az a hozzáállás, hogy "fizess, barom, ha itt vagy, akkor neked ez nem gond" és ez engem zavar...
De legalább volt pár jó bor. Számomra elégtétel volt, hogy a békaevők (franciák) csúcs édes bora (amit ők a tokaji versenytársának hívnak ) egy vicc az igazi tokajiakhoz képest, és 2x annyiért adják.
Az árak itt már nem reálisak (táblán), a legdrágább magyarok is fele ennyibe vannak max. A képen a pohárban sátó márgó és szóutern (így ejtik) a Margo egy híres bor, ilyet ivott mindig Stokes a Csengetett, Milord?-ban, a fehér édes meg a "tokajijuk" A magyarok közül nekem a kedvencem a N.A.G, ő egy fiatal borász, finom édeseket készít, meg a szekszárdi Heimann, az ő Barbárja egy jó vörös. Meg ittam mustot, az is nagyon bejön, kár, hogy nem lehet mindig venni.
Ha valaki kedvet kapott februárban lesz a Vine, az egy sokkal jobb rendezvény, igaz van egy brutál belépő (tavaly 8e volt) de utána bent ingyen adnak mindent (lazán le lehet kóstolni ennek a 2-3x-át)
Igyekeztem kb. sorban írni de nincs titkárnőm, így lehet kissé szétszórt vagyok.
Ha valahol megakadsz vagy nem világos akkor csak kérdezz és megy is az info.
A vonat délután 2-kor megy,és este negyed 10-kor jön vissza pécsre. Lehet bort kostolni,enni.....
Ígértem, hogy írok a borfesztiválról..
Az idő jó volt pénteken, nem esett szerencsére. Ádám barátnőjét nem láttam, igaz, kb. 500-an voltak
Jó pár éve járunk már, de sztem ez volt az utolsó. A bor drága, ezt tudtuk, de azon kívül pofátlan lehúzások mennek (a látogatók fele külföldi)
Kezd a belépővel, ami 3e, ezért egy poharat kapsz, meg lehetőséget, hogy bent fizess mindenért
De legalább volt pár jó bor. Számomra elégtétel volt, hogy a békaevők (franciák) csúcs édes bora (amit ők a tokaji versenytársának hívnak
Az árak itt már nem reálisak (táblán), a legdrágább magyarok is fele ennyibe vannak max. A képen a pohárban sátó márgó és szóutern (így ejtik) a Margo egy híres bor, ilyet ivott mindig Stokes a Csengetett, Milord?-ban, a fehér édes meg a "tokajijuk" A magyarok közül nekem a kedvencem a N.A.G, ő egy fiatal borász, finom édeseket készít, meg a szekszárdi Heimann, az ő Barbárja egy jó vörös. Meg ittam mustot, az is nagyon bejön, kár, hogy nem lehet mindig venni.
Ha valaki kedvet kapott
(pff.....gyönyörűek
Ha valahol megakadsz vagy nem világos akkor csak kérdezz és megy is az info.