Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép darab. VOLT
2.3 V6 volt automata váltóval és eléggé rozsdás alvázzal.
Ez már inkább küldetés, mint vállalás, ha ezt valaki még fel akarja támasztani. (ez egyébként 1-es széria, nekem a 3-as volt, nem az ami a képen van, de pont ilyen csak metálkék...sajnos csak két igen rossz papír fénykép maradt róla)
Ismét köszönet a válaszért. Akkor megveszem az EBC lamella szetthez "tartozó" rugókat is, legyen egyben minden cserélve s azonos márkával :)
Tettem már be pár FZR-be (600/750/1000) gyárit és utángyártottat is. (EBC-t is)
Szinte mindegyik utángyártottra azt írják hogy 10-15%-kal erősebb mint a gyári, ami még akár igaz is lehet. Én nem vettem észre nagy különbséget, érzetre egyformának tűntek EGYMÁSHOZ képest (gyári vs. utángyártott) viszont a kivett réginél (ami méret alatt volt már) mindegyik erősebbnek érződött a csere után.
A 400-asnál nem tudom, de a többinél szerintem nincs gond az utángyártottal sem.
Sziasztok!

Találtam egy angol emberkét, aki egész jól képben van a FZ 400 japán csodával. Meg tudta mondani, hogy melyik EBC lamella szettet vegyem meg a géphez, viszont a rugóit nem ajánlja, mert sokak szerint túl erősek és elveszik a váltás "lágyságát", ha jól magyarítom. EBC rugó szettel van tapasztalata valakinek, gáz, ha erősebb, mint a gyári? Saját leírásuk szerint 10%-15-as erősebb.

Kösz kösz
Nekem is itt van még az ötszáz,de nem tudom mit kezdjek vele.Ki kell pucolni a benzinkört,olajcsere,műszaki lejárt,így nem vinnék el.Viszont költeni már nem akarok rá,lehet csinálok belőle rollert.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-15045525
Tényleg vicc áron eladó. Adok hozzá alkatrészt is. Útban van. Nekem 3x ennyiben van :) Mondjuk ez rohadtul nem számít a vevőnek :D
Meg a fűnyírós tag.
Nekem az teccett, milyen szépen állnak sorban a V8 5000 ccm 30 litert fogyasztó pusztulatokkal - benzinért Felénk nyugaton akkor 1.3 Bogár volt, a szoci tömbben meg Trabant.
Nem figyeltem de most megnéztem.
Gondolom a dizni parkolóban a kólás autót te is kiszúrtad.
Jó képek pedig én nem is vagyok ilyen veterán szemű
Ez de szép gép kéne:

https://www.kepesmotor.hu/yama...
Ha még ezeket is megcsinálná jobb sofőr lenne mint te. Kapna jogsit a tiédet pedig elvennék.
Nem láttatok még motorozó kutyát? Én már vagy 20 évvel ezelőtt láttam hasonló kunsztot, nálunk a nagykutya ráült a krosszgépre és Németh Kornélnak gondolta magát...csak a bokája, meg a térde tört darabokra, amit mi mind nagyon sajnáltunk..mármint hogy csak azok.. Kanyarodott, döntött letette a belső íven a makkos cipőt, de vakond géza épp azt a helyet nézte építési területnek és egy szép halmot odatett, a makkos meg elakadt..Egyből -2 lett az egója a pöcsnek amint eldőlt mint a krumplis zsák Hozzá képest a videós eb egy Rossi
Mégis több esze van mint a gazdájának, aki oda engedte.
Az ostoba jószág csak rátette a lábát a kormányra, azt se tudta, mi van... Nem is nézte se a tükröt, se a műszerfalat
Az egy másik motor volt.
De már nem szivecskés meg zoknis!
Ami már Pupumoci
Az FZR500-oldal meg Andival.
https://www.bikepics.com/yamaha/fzr500