Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hasonló sikersztorik kulcsát én egyértelműen nem a munka mennyiségében látom, kell hozzá nem kevés "adószerencse"
Hát igen. Az kemény szakma. Sokat lehet vele keresni,ha valaki jól csinálja,de öreg korra kell keresni valami mást mert nyugdíjas korig nem lehet csinálni.
Sziasztok!

Nekünk ha lesz másik autónk,akkor ilyet szeretnénk.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/308/peugeot_308_1_6_hdi_active_fiatalos_gazdasagos_befektetes-15824224

De remélem még sokáig nem kell lecserélni a mostanit.
Én ismerem már régóta, ha én ilyen sokat dolgoznék mint ő(k) már rég belepusztultam volna. (ez sem normális dolog, amennyit fizikailag hajtanak)
A Passat dízel, bár előtte egy Golf 4 1,4i volt nekik 90e km-rel. Amúgy a Passat véletlenül lett neki, valaki nem tudta kifizetni az elvégzett munkát, így került képbe az autó. (nem is nagyon használták, szinte mindenhova a Transittal járnak, mondjuk megértem)
Az hogy az arteon is dízel-e azt nem tudom. (annyira nem érdekelt)
Nem küld ide senkit, mivel ő is ugyanúgy tolja a talicskát és hordja a téglát, nem az a csúcsvállalkozó típus. (pénze lenne akár mercire meg bentlire is, de nem az a fajta ember, ismerem jól, ráadásul még fiatalabb is nálam pár évvel)
Két milla még nem is sok egy felszálló pályáért,mert valld be őszintén,beton kifutó nélkül kicsit nehézkes a felszállás az új repülőddel!
Kőműves és Arteon...valamit qrva szarul csinálok
édes vörösbor nincs mármint a teszkóban, mert azért néhány pincészetben lehet találni, kései szüretelésűeket, meg a portói, madeirai is elég édes
Továbbra is mondom, hogy a lidiben kapni a legjobb ár-értékű vöröseket, az, az 1000 körüliek, spanyol, chílei, olasz. A magyarok drágábbak ugyanolyan minősében

Most van itthon szülinapra kapott 4 féle keserű (ebből 3 féle Unicum) vagy 2 liternyi, 1 liter szlovén Pelinkovac, én ezeket nyalogatom
Köfi
Dízel Passát nagy fínyes orral! Látatlanban megmondtam volna.... az összes felkapaszkodott kőműves ilyet vesz (persze csak amelyiknek (még) nem fussa ajudira vagy mercídeszre) Mielőtt mondána valaki: nem, béjemvét nem vesznek, mert az a nepperek típusa
A következő élményed az lesz, hogy majd küld 3 írástudatlant, akik 3 hétig betonoznak nálad, persze szarul. Ő csak 2 naponta 1x fog benézni 10 percre, hogy elmondja, milyen xar a kisvállalkozók élete
Azt már nem igazán, csak az "eredeti" (893cm3-ast) Firebladet. Nem akarok hülyeségeket mondani, Sanya biztos képzettebb ebben a kérdésben.
Annyit tudok (menni mentem olyannal egyszer) hogy valamivel kisebb-könnyebb az exupnál (megy is legalább úgy) de nem annyira "túrás" mint az exup.
Műszakilag nem ismerem.
Ábrus, 2001-es Honda CBR 929 RR milyen motor ismered? Van valami nyűgje?
Egyébként ugyan ritka eset, de igazad volt. Az édes bor nem menő (mivel "olyan nincs") le is jöttünk róla már egy ideje. Azóta főleg száraz megy, és a instrukciókat követve, 1000Ft/üveg alatt nem veszünk. (kivéve ha valamelyik akciós)
Ez csak arról ugrott be, hogy épp most van itt egy jobb féle Rosé behűtve.
Ja:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/gtr_1000/kawasaki_gtr_1000-16171882
De miért kell hazudni?
Ez ugyanaz a gép, ami ott állt mikor választanom kellett a kettő közül, akkor volt ebben 92e km. Tavaly is hirdette az ember (990e-ért) akkor is valami hülyeség volt a km-hez írva, fel is hívtam hogy ismerem a gépet, ne vezesse már meg magát, lekérdezve gyorsan kiderül a hülyeség, erre átírta a km-t kb. normálisra.
Erre most újra hirdetve ott az óracserélős hülyeség. Miért baj az ha 112e km van benne, és nem 70-80e? Számít ez egy ennyi idős gépnél, pláne ilyen összegeknél?
Bírom én is, és nagyon szép is.
Épp az előbb beszéltem a kőművessel, hogy csak nekem, csak most 2M-ból meglesz az udvar betonozása.
Aztán megkérdezte hogy ráérnék-e szerdán, mert vett egy kocsit és el kéne ugrani Soltra. (sajnos dolgozom) Kérdezem hogy mit vett, hisz nemrég vette az új Transit Customot dolgozni, meg ott van a pár éves Passat. Hát egy VW Arteont. Mondom az félplatós duplafülkés otrombaság, mint a Navarra, Hilux meg a hasonlók? Nem, nézd meg a neten hogy mi ez. (az Amarokra gondoltam mint rájöttem, a franc sem ismeri ezeket a modern dobozokat)
Hát tényleg nem az b&sszameg, de azért elégedett vagyok magammal, mert nélkülem nem lehetne ilyenje.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/arteon/volkswagen_arteon_2_0_tdi_scr_r-line_dsg-16200307
Nekem sem ez a küldetésem, de kell vele foglalkozni valamennyit, mert még azt a keveset is elfelejtem ami eddig megragadt.
Akkor biztos nem erről volt szó... de valami nagy benzines szívó Lexus volt az tuti.
A kutya jó fej Polgáréknál.
Ez már tíz éves autó...

https://www.vezess.hu/vezetunk...
Mikor kerestem az autót tavaly, belefutottam egy ilyesmi fóccvágenbe kacérkodtam is vele... még a pénzem is kifutotta volna... de olyan sznten lett volna hivalkodó és mellesleg pénztemető, hogy egyiket sem engedhettem meg A belseje qrva ronda az én szememnek, én a letisztult dolgokat szeretem, ez meg olyan volt belül, mint egy cigány vajda nappalija
..de az 500 LE meg a 6000 ccm sokáig nem hagyott nyugodni
Tanulod a nyelvet? irigylem... én is elhatároztam, hogy fejlesztem magam e téren, de olyan szinten vagyok erre lusta, hogy nagyon Szóval ha túrázunk még valahova ebben az életben, akkor mindenképp jönnöd kell
Nem fogják az EU-ban forgalmazni, amúgy is 40-50M lenne... napokban olvastam róla.
Az itteni autók meg olyanok, hogy rányomom a gázt, és elengedem, épp hogy megmozdul a mutató agyon katalizátorozott, szabályzott, ződített, lustított de ennek ellenére elég jól lehet haladni vele
Amúgy ilyesmiket nézek mostanában. (magyarul már lassan semmit)
http://youtu.be/GtYnjhKxBoc
http://youtu.be/0YZY2OIAp8A;t=308s
http://youtu.be/5bY5tsGuPXU