Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RatRider
Hívj fel....
+36209155939
ilyenem van
https://www.anda.hu/Karbantart...

Tessek. Aki fazik a szilikonbazisu zsirtol, annak itt van ez.
https://www.globaltools.hu/SZI...

Én ezt használom évek óta, soha, semmilyen kárt nem okozott.
ez az :

https://www.bfsbolt.hu/cx-80-e...

megvan--ez az ---
aa, nem oda Buda !!
idezet: hol nem szabad Siliconzsirt hasznalnI?
Nem ajanlatos Autoindustrinal , mert az alap olajviskositasa kigasosodassal jar, ami a z elektromos kapcsolatokatat bepiszkolja es kapcsolatkiesest okoz, vegül aram-atvezetesi problemat okoz..
EREDETI SZÖVEG:

Wo darf kein Silikonfett verwendet werden?
Nye empfiehlt keine Silikonfette für elektrische Anwendungen in der Automobilindustrie . Es hat sich gezeigt, dass Silikonschmiermittel von geringerer Qualität und mit leichter Grundölviskosität ausgasen können. Dadurch können benachbarte Schalterkontakte verunreinigt werden, was letztendlich zu Schalterausfällen und Durchgangsproblemen führen kann.
Azt? Szerintem bármelyik gépészboltban.
(víz-gáz, fűtés)
bocs: hol lehet ezt a siliconzsirt kapni??
kigoogleztam, rengeteg van, de melyik az igazi ???
Nyisd ki, a csatlakozasokat es a fem erintkezoket kend be szilikonzsirral, dugd oket vissza es ennyi.

Ha kellene oda gumi, tettek volna.
esö?? el kell meselnem :
1991-ben vettem ujonnan az XV 400-at (535elödje) mentem zuhogo-ömlö esöben Görögbe,--Belgradtol a Görög hatarig -- kb 400-500 Km leirhatatlanul--szarra aztam. Sötetedeskor Motelt talaltam vegre, ahol en voltam a legelsö vendeg-aznap adtak at--kaptam hösugarzot ami 2 orankenti forgatassal megszaritotta a ruhaimat.A Motor super volt, semmi elektromos zarlat--manap berkeztem Athenbe ---a Kikötöbe egy Taxis fenysebesseggel odavitt, ö tudta miert, jegy nelkül felmentem a hajora es azonnal felhuztak a rampat-- indultunk is !!!!
Eletemben 2 x aztam el kibaszottul , ugy, hogy Ljubljanai Benzinkuton a takaritonök nem engedtek sehova bennt az epületbe menni, szakadt rolam az esöviz, körölraktak felmosoronygyokkal a viz folyt rolam . hoztak a kakaot -kiszolgaltak, csak ne menjek sehova :))))
Velenceben a Konsulatoson utlevelcsere , mert szetazott minden stb
Azota "buvarruhaban" motorozok :)))) ES Nagyon jo Meteorologiai ESÖ felhö ---REGENRADAR--Linkem van !!!!

https://www.wetteronline.de/re...
Köszönöm. Akkor esőben beázik. 😪 Az elektromos részek is eléggé elázhatnak esőben. Valaki próbálta már a 535-t aránylag eső biztossá tenni?
Gumi tomites? Nem, nincs. Egy szem gumiharang van a H4 tovenel, hogy a foncsor be ne azzon
Virago 535 első lámpában nincs sehol gumi tömítés? Az üveg körül és a vezetékeknél sincs.
Ha kellene lennie hol szerezhető be?
akkor max egy defektjavito hab spret, szerintem
Köszönöm. Kb.400km országon belül.Yamaha XV535.
Kérd el a jegyzőkönyvet, ha nem az van, ami valóban volt, kérd ismételten a javított és a tényeknek megfelelő jkv-t, mert különben okirathamisítás miatt ISMERETLEN tettes ellen feljelentést teszel, és amint a kezedbe adták a javítottat, egyből mondhatod neki, hogy van két jkv, tehát az egyik hamis, melyik az igaz és húzza össze magát a képviselő.
Azzal ne DIREKTBEN fenyegesd, hogy van hangfelvételed és az a bizonyíték, hanem csak utalj arra, hogy azért kell a jkv, mert össze szeretnéd hasonlítani a hangfelvételeddel, tehát ne legyen benne fenyegetés!
Arra, hogy jelzi, hogy tilos a felvételkészítés, csak azt mond, hogy a nyilvánosságra hozatala az, de amúgy is, az majd akkor lesz probléma, amikor az esetleges jkv hamisítás ügye elrendeződik a hatóságok előtt.
Amikor a kifogás valós, mert a függőfolyosó korlátaihoz láncolt bringa mellett nem fér el a babakocsi, az érthető. Nekem legalábbis biztosan.
De amikor mondvacsinált indokkal, akkor azért én megnehezítem annak kivitelezését.
Kajálda lenne a haveroknak a motorok helyén? Partihely? Én biztosan jelezném, hogy a kipotyogott kajamaradékra a patkányok rájárnak és ez közegészégügyileg aggályos. A ricsaj is, meg még lenne ötletem, hogy mi.
jegyezd meg ki okoskodik --annak dugj a zylinder-zarbetetbe egy fogpiszkalo-gyufaszal darabot, amit a kulccsal tovabb fog befele tolni... es annyi = bosszu....fogat fogert
A tűzrendészeti előírásoknak megfelel a mostani hely! De kösz a tanácsot!
Sajnálom, amennyire utánanéztem bringákat csak akadályozás esetén lehet kitiltani.
Köszönöm! Aláírásokat gyűjtök, már 18-an OK. A gyűlésen belém fojtották a szót: ezt kértem bejegyezni a jegyzőkönyvbe (kíváncsi leszek benne lesz-e?)
Így van, ezért inkább felakasztottuk a babakocsit fejmagasságba néha a gyerekkel együtt.
Tüzoltosag mozgasanak korlatozasa is lehet problema ,babakocsit se lehet folyoson e-miatt tarolni...
Meg lett az önindító áramhiányának az oka!!! Az a k...va nyest a blokk alatt elrágta a vezetéket! Köszönöm a segítséget!
Nálunk a házban ezekről egy sima többségi szavazás kell. A tulajdonosok 50% +1! Mindenhol kell lennie egy szabályzatnak ami ezt meghatározza. freelackal egyet értek hogy mindenképpen írásban közölje veled hogy mik azok a szabályok amire hivatkozva ezt akarja csinálni! Át kellene nézni a közös területek használati rendjét is mert lehet benne kiskapu!