hopsz hát ezt nem tudtam XD
.Sőt egészen jól, ahhoz képest, hogy mennyi mérföld van benne. Még a kipufogókönyök sincs elszineződve, olyan sárgás-kékes-barnára mint az enyém. Mire számithatsz? Végül is bármire, de az olaj fogyasztása azért sokat elárul a kopottságáról.
Megvan a MOTOR
Tegnap kurva keson kaptam meg, ugyhogy csak ma tudtam kiprobalni, de idaig le se szaltam rolla.
Gyerekek, ez fantasztikus.
Elsore ugy latom, hogy az altalatok felsorolt altalanos hibak kozul semmi sem jelentkezik.
Alapjaraton, uresben is szep hangja van, a kuplung semmifele zajt nem ad ki.
Tokeletes az egyenesfutasa, sehol sem raz, bar tegyuk hozza 130-140 volt a max amit mentem.
Van rajta egy bazi nagy olasz top box ( GIVI E45), ket buko kocc nelkul belefer, de nem ereztem, hogy razta volna a gepet
Megkaptam hozza az osszes szervizszamlat, mit mondjak, csak lestem
Egy tulaja volt a 10 ev alatt, es oramu pontossaggal 4 havonta hordta szervizbe.
Minden szerviz a kopo dolgok csereje, valamint minden ev elso szervize a ket gumi csereje.
2 evente lanc csere, 5 ev utan kipufogo ( NEXXUS)csere.
Mindenesetre a szamlak horribilisek, az anyagar 40, a munkadij 60 szazalek aranyban oszlik meg.
Tobb nagymocim volt mar, de yamahabol ez az elso. Ugy erzem, hogy a valtasok tul nagy kattanas mellett tortennek, de nem tudom, lehet, hogy ez termeszetes az xj600 nal ?