Yamaha XJ 600

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy karburátor alkatrész, szóval nem neked válaszolt.
Szia, Igen aktuális még. Ilyenről sem hallottam még, hogy kehelycső talán ebből is látszik mennyit értek hozzá. Ez a cucc végülis hol van? A telón belül? Nem tudod esetleg honnan lehetne szerezni? Előre is köszi.
Szia! 99% hogy a kehelycsövek kopottak. Ha még aktuális.
Sziasztok. '94-es XJ600s-hez keresnék teleszkópszárat. Az enyém sajnos úgy látszik megadta magát. Tavaly töltött bele a szerelőm új olajat meg rakott bele új szimeringet, de szólt, hogy garanciát nem vállal mert elég rossz állapotban van a teló. Úgy látszik eddig bírta mert az egyik oldalon sajnos ismért elkezdett belőle folyni az olaj.
https://www.manualedereparatie...
Letölhetö a szervizkönyve, abban minden szükseges info benne van.

Itt meg több xj szervizkönyv van ha az elsö nem lenne jo:
https://www.manualedereparatie...
Üdvözlöm,még egy utolsó tanács?A hengerfej csavarok sorrendjét nyomatékát megkérdezhetem.?
Nem baj, csuklóztattál egy délelöttön keresztül...
Már meg is rendeltem lehet hogy hétvégére itt van,köszönöm!!!
Nem tudtam hogy ez Kecskemét de akkor hívom.
Most linkelem harmadszor:

https://www.rodeoride34.hu/gya...
Különben a Bp- i Yamaha márkaszervízbe sincs,azt is felhívtam.
Nem tudom de Gödre is írtam már 2.szer még nem válaszoltak a Kecskeméti számot elkérhetem,vagy hogyan tudom azt megnézni?
Kecskemétet hívtad?
Hát jó rendben,én a gyárit kerestem,csak azt mondják legalább 6 motor alkatrészest hívtam fel ,hogy nincs.
Igen, és?
Ez nem a körszelvény keresztmetszetü "klasszius" o gyürü. Ezt egy csapágy -tömítés technikai szaküzletben nem kapod meg. Gyáriban lehet megrendelni. Nem a világ pénze az a 2db. Nekem 6db ilyen különleges tömités van a hf-nél. 5€ db-ja...
Sokat nem érdemes vele szórakozni, ilyenkor szoktak odagányolni valamit egy tubus tömítöpasztával, aztán ugyan lehet nem folyik majd, de a hengerfejbe-vezertengelyhez sem jut fel majd az olaj...
Igen köszi ,de más rajzokat néztem ott O gyűrűnek hívták.A 4 es.
A külső átmérője 18 mm a belső 16 mm a magassága 8 mm ez egy rövid gumi cső ami a henger jobb oldalán van és tőmítí az olajfolyást azoknál a csöveknél ami összeköti a hengerfejjel,a hengert,én olaj folyás miatt szedtem szét a motort.
Akkor az nem o gyürü...
Hova kell pontosan? A hengerfej alatt csak a hengerfejtömitést látom. A 4-es vagy 21-es?
https://www.partzilla.com/cata...
https://www.partzilla.com/cata...
(Félinformációkból nehéz jó eredményt kihozni.)
Tölök tudsz gyár alkatrészt rendelni a cikkszám alapján.:
https://www.rodeoride34.hu/gya...
Köszönöm a tippet de felhívtam őket nincs nekik ilyen,de azért köszi.
Üdvözlök mindenkit nem tud valaki 2 db O gyűrűt a hengerfej alá,vagy egy helyet ahonnan az beszerezhető,a Yamaha XJ 600 Divibe?
Kb egy éve raktam be service manual linkeket, És/vagy megnézel egy robbantott ábrát is.
Üdvözlök mindenkit a fórumon.Levettem a hengerfejet az xj 600 Diversionról mivel alóla folyt az olaj,de ennek során a vezérmű lánc vezető,nem a feszítő,is kijött érdeklődőm hogy nem tudja valaki hogy a vezetőt alul nem kéne valaminek rögzíteni?A választ előre is köszönöm.
Köszönöm a választ. Egyébként a karbisort olyan embertől vettem, és szerelte föl, illetve szinkronizálta, aki xj felújítással foglalkozik. A fúvókák gyári méretűek...ő ő is azt mondta, hogy vigyem el hozzá a motort, és üveggyertyával megnézi, illetve valamit még megnézne rajta..ez lesz az utolsó esélye a gépnek..pedíg a szívemhez nőtt.ha nem javul megpróbálom így eladni, ezzel a hibával... Talán 300ezer körül....talán elviszi valaki...