inkább valami gyerekgyilkosságra készülnél,az nem ennyire súlyos bűn
.sírnak és keresik a kibúvót.
hanem az ,hogy miként lehet kijátszani a szerveket
és ehhez várnak itt az emberek okos ötleteket tapasztalatokat olyan motorosoktól akiknek sikerült,de én azt látom abból nagyon kevés van.Igazából engem nagyon nem mozgat a dolog mert én nem akarok 125/50-el motorozni csak mikor látom,hogy valaki beír,hogy segítséget kérne abba,hogy mi a menete annak,hogy kijátsza a rendőrt és a KPM-et arra az a válasz általába,hogy sehogy nem tudod megoldani csak ha jogsival és műszakis motort veszel
aki ilyen tanácsot tud adni az szerintem ne is írjon mert teljesen felesleges
de ez csupán az én véleményem.Amúgy a Magyar ember mindig megtalálja a kiskaput,hogy tudjon zsiványkodni legyen szó bármiről
csak kár,hogy a rafináltabb motorosok nem szólnak itt hozzá a dolgokhoz csak azok akik a törvényes utat ismerik de ahhoz nem kell sok ész
Elvileg arról kéne szólnia,hogy miképp lehet kitrükközni a fasz szopó rendőröket és a KPM-et.E helyet mindenki csak azt írja,hogy nem lehet megoldani és nem érdemes
Mégis rengeteg 125/50 futkározik az utakon
akkor azért csak meg lehet oldani
az a baj,hogy ide csak okoskodók írnak be és nem pedig az okosak
A rendőrrel együtt kellene lenni egy nkh műszaki ügyekben jártas szakértőnek és a helyszínen kellene bizonyítani a szabálysértés tényét! A mkp-t(Mert 50 ccm felett ma Magyarországon már az!) be kell rendelni rendkívüli müszaki szemlére,de teljesítménymérésre alkamas ,valaminttérfogatnölésre alkalmas berendezése csak a ......intézenek van! Én mégis azt ajánlom:
-Levizsgázni,mert ha baleset van és ma már elég egy vadbaleset is (Kivizsgálják!) már jön egy műszaki szakértő és akkor már ott a baj ,mert ezek álltalában komoly iskolát végzett emberek!
Trükközni persze lehet,de ez már egy másik történet és nem javaslom senkinek!