10 éve kereskedő vagyok,meg tudom dumálni a dolgokat
de az esetek többségében fizetek,de ha valamiér 15-30 járna,azért általában 3-5-öt--
de sok mindent ki lehet magyarázni,hidd el
Megfelelő tisztelettel,nem kell hülyének nézni a rendőrt.Sajnáltak már engem lakott területen,dupla záróvonalon,2. tiltáson előzve ,papírok nélkül(nem volt nálam),olvashatatlan rendszámmal a rendőrök,ha még 10 percet dumálok nekik,gyűjtést is szerveznek nekem
.
Tartóstól.... ha pedig fenn hagysz egy törött tartót az miért koszos, mert a rendszám alatt -ami most esett le- nem koszosodik.
Erre csak azt tudom mondani, hogy amikor nekem volt Yamaha Dt 50-em. (70-es henger, meg még elég sok más dolog...) és a városban teljes cross felszerelésben "leintett" a rendőr, az volt az első, hogy adás-vételi, biztosítás, motorszám / vázszám bediktálás. Adás-vételin szürke színű motor állt, de én lefújtam pirosra, és számon kérte a miértjét. Az égvilágon mindent megkérdezett és belekötött.
Miért, hogy gondolom ? Ha nálunk ""közlekednének"" úgy a robogósok mint olaszban már rég telefröcsögné mindenki az összes létező fórumot.