Ezzzazzzz!
megint témánál vagyunk
Üdvözlök mindenkit a számtalan lóerők és benzinfinomítók topikjában.
A májerek ezért lettek elkalapálva ennyire.Ott mindenki egy véleményen van,így csak írogatnak.Bezzeg itt ....
Még jó hogy nem egy követ fújunk.
Így van miről írni.
LE mindegyikben van...de ahhoz,hogy a 4T-bol kihozzal annyi lovat,mint egy 2T-ebol,az kell,hogy szethajtsad,mig egy CR 500 rohogve ad le 70 LE-t 6000-es fordulaton.
szerintem , hogy beleszóljak 2T vs. 4T-be.........szerintem nem tudom kinek mennyi és milyen tapasztalata van velük én mentem már egy két kört mindegyikkel megállapítottam, hogy jó motorok készültek mindkét ütemben !
a szarral ne keverjétek őket ....szerintem ez a kulcsa a dolognak !
az igen...de amikor a sok majom elhiszi,hogy a 4T jobb,mert azt mondtak neki,kozben meg a 4T cross es enduro gepek sokkal hamarabb szethullanak elgondolkozhatna az ember...ezert en sosem vennek 4T gepet.
reggel ömv kút ..nagy sztori volt ..állok be másik 2 barátommal tankolni és közlekedésfelügyeletes kisbusz rendőrökkel begurult utánunk....én tankolok és szemben áll velem egy rendőr egyszercsak.......nézem és befejeztem a tankolást ...kérdem mi a pálya .....mondja papírok ....levesz sisak és odaadok neki mindent ...átnézi jogsi renccccám stb...és mondja köszönöm, minden rendben , viszlát, jó utat !
rendesek voltak amúgy nagyon pedig én ilyet nem mondok mert kerek 30 évi motorozásom alatt néhányszor találkoztam már marhákkal de ezek faszák voltak!
megint témánál vagyunk
Üdvözlök mindenkit a számtalan lóerők és benzinfinomítók topikjában.
A májerek ezért lettek elkalapálva ennyire.Ott mindenki egy véleményen van,így csak írogatnak.Bezzeg itt ....
Még jó hogy nem egy követ fújunk.
Így van miről írni.
miert, szerinted a verseny endurok es crossok 4 literrel mennek el terepen?
a szarral ne keverjétek őket ....szerintem ez a kulcsa a dolognak !
rendesek voltak amúgy nagyon pedig én ilyet nem mondok mert kerek 30 évi motorozásom alatt néhányszor találkoztam már marhákkal de ezek faszák voltak!
Az biztos hogy nem szabad lenézni látatlanba egyik"technikát" sem.