Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van benne rendesen hűtőfolyadék?
Nagymotorra nincs!
ja. nem gáz igy utólag
de előtte nagyon paráztam
Nagy kalappal!
túl messze vol a husqvarna és nem volt mivel elmenni érte
Gero!
Leállamvizsgáztál?
én még csak most megyek hétfőn és fosok mint állat.
a multkor még Husky-t akartál venni
sziasztok!

lenne egy kérdésem amire remélem tud itt vki választ adni!
Szóval van nekem egy Cagiva W12 350 es motorom ami lég és olaj hűtéses amilyen motorom még sosem volt és nem tom hogy normális dolog e az hogy a képen látható cső valamint a hűtö 2 perc alatt felmelegszik olyan magas hőmérsékletre hogy egyszerűen nem lehet egy pillanatra sem hozzáérni!
Létezik hogy ilyen magas lenne az üzemi hőmérséklete vagy valamivel gond van benne? Ha valami nem jó akkor mi lehet az?
nincs jogsid?
sok rossz "rend"őr bácsik
Én is mennék csak kicsit messze vagytok.
Pont most vitték el a házumk elől az egyik utcabelit a zsaruk,valaki köpött hogy mociznak az utcában.
Mióta 14éve lakom Csernyén sosem volt itt rendőr ellenőrizni,még jó hogy szoltak mert épp mentem hazafelé amikor kiáltak fogni a vezetőket.
Így kénytelem voltam ismerősömnél hagyni a mocit még ek nem mennek.
szép kis jószág
http://kawasaki.de/productCGMA...
ilyet hoz ma nekem haver
SZ.B. mindenkinet
most jöttem haza haver ballagásáról hát mit ne mondjak este megünnepeljük(na de persze csak kólázgatással )
most viszem szerelőhöz a mocim és majd kiderül mi a turpisság
csáó atis,
Oké hol találkozunk és mikor?
aloha !
megyek ma strandra szerintem de vasárnap nagyszabású endurozás lesz !

vasárnap valami együtt csapatás környékbeli emberek esetleg ....írjon ide valamit aki jönne ! például atis lejöhetnétek erre és nyomnánk egy egri vár makett túrát ! faisstékat is odacsaljuk ha nem lesz versenyen vagy ha nem fél eljönni na brékózzatok ha van ötlet vasárnap reggelre!
Jóregggelt srácokk Hogy van a motoros nagy család?:)
Hát igen az biztos hogy nagyon kellemtetlen lehet.
Jó nektek, nélunk is mennek a fiúk. Én vagy három hete teljesen balfék módon elcsúsztam és ráestem a jobb csuklómra. Még mindíg úgy fáj, hogy nem tudok menni. Pedig tök jól esik az eső.....
Most takarítgatom a motoromat,légszűrőt főleg mert délután goooo!
Kicsikét kimegyünk Ácsteszéri pályára meg a Súri erdőkbe.
Ja, megittam a tíz sört, oszt lefeküttem. De má fenn vagyok, és iszom a reggeli elsőt. Eésség!
Aztat én nem láttam csak a laktanyát.
Én is laktam ott egészen egy éjszaka erejéig, egy teljesítménytúrát megelőző éccaka szálltunk meg a tornateremben. Nem vittem takarót, majd szétfagytam. Amúgy egy tipikus életelen kisváros....
Na mi van baxszátok meg alszotok?
Én má csk tudom ott éltem a kiképzésem ideje allatt.
egyébként SZ.B. minndenkinek.