Szia! Nekem is ilyen gond volt xt 500-asommal. Én kivettem a rugót szétszedtem az egészet és úgy töltöttem meg teljesen teli. Valamivel sűrűbb olajjal mint ami benne volt, mert valószínű a tiéden is hosszanti karcolások vannak és ott engedte ki az olajat. A sűrűbb nehezebben bír kifolyni belőle. Utána nekem elég jó lett csak kicsit keményebb lett a rugózás. Amugy az enyémbe 150 ezer lett volna egy új úgyhogy egy próbát megér a házi barkácsolás.
Cső emberek! Már megint 1 kis segítség kéne. Olyan gondom van, hogy a hátsó rugóstagom csillapítása elég szar ( belemek 1 gödörbe aztán olyan mintha hullámvasúton ülnék. Lehet bele vhol olajat tenni? hol? Ja TS200R-ről van szó. Előre is köszke
csöcs, én is megyek lassan...jó estém volt,fasza dnb párti...szombaton megyünk Mokkába,jössz Dév? zsír lesz! tegnap összejöttem 1 csajjal szal már semmi para nincs a nyárra
heló!
ha mész nagykáta felé akkor ott jobb oldalon van, van egy sorompó is, a karesz száma van rajta asszem!
őt kell hívni ha akarsz menni is a pályán!
7végén van ott a nagy élet! néha ki szoktam menni nézelődni!
emberek ma nagyon kiütöttem magam mint a szar olyanokat csináltam amikre nem is emléxem ááááá jó dolog bebasznui csak az utóhatása szar..
többet biztos nem baszok be holnapig
icsi légyszives nagyjábol behatárolnád a pályát?valami nagyobb épület(pláza,tesco stb..)
mert holnaptol ott fogok dolgozni,és csak hétvégente fogunk hazajárni (dehát,kell a lé)
és gondoltam ha lesz egy kis szabadidöm,kinéznék arra a pályára,persze szigoruan csak nézönek
esetleg ha valaki innen is szokott oda járni veretni az hivjon fel ha ott van a pályán hátha kitudok menni majd talizni
egyik havernak pont ez volt a baja mint neked neki ts 125 e van 35 be csinálták meg de lehet hogy abban mást is átnléztek rajta
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
ha mész nagykáta felé akkor ott jobb oldalon van, van egy sorompó is, a karesz száma van rajta asszem!
őt kell hívni ha akarsz menni is a pályán!
7végén van ott a nagy élet! néha ki szoktam menni nézelődni!
többet biztos nem baszok be holnapig
Fínomságok tárháza...
mert holnaptol ott fogok dolgozni,és csak hétvégente fogunk hazajárni
és gondoltam ha lesz egy kis szabadidöm,kinéznék arra a pályára,persze szigoruan csak nézönek
esetleg ha valaki innen is szokott oda járni veretni az hivjon fel ha ott van a pályán
aztán nehogy papucs légy a jövőben!
emberkék
Berényben van pálya, karban is tartják kb 2000/motor/nap a díj.
Ja és ha már kipufogókról beszéltek 125ös sx re nem tudtok egy hasonlót?