Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RMZ is megfürdött egy kicsit:))
Akkor majd vmit próbálkozok kössza tippet
őőőőőő,má láttam,de nem ismereeem
Szia! Nekem is ilyen gond volt xt 500-asommal. Én kivettem a rugót szétszedtem az egészet és úgy töltöttem meg teljesen teli. Valamivel sűrűbb olajjal mint ami benne volt, mert valószínű a tiéden is hosszanti karcolások vannak és ott engedte ki az olajat. A sűrűbb nehezebben bír kifolyni belőle. Utána nekem elég jó lett csak kicsit keményebb lett a rugózás. Amugy az enyémbe 150 ezer lett volna egy új úgyhogy egy próbát megér a házi barkácsolás.
hello jó reggelt
egyik havernak pont ez volt a baja mint neked neki ts 125 e van 35 be csinálták meg de lehet hogy abban mást is átnléztek rajta
Cső emberek! Már megint 1 kis segítség kéne. Olyan gondom van, hogy a hátsó rugóstagom csillapítása elég szar ( belemek 1 gödörbe aztán olyan mintha hullámvasúton ülnék. Lehet bele vhol olajat tenni? hol? Ja TS200R-ről van szó. Előre is köszke
Frenki te mere laksz? meg ki vagy?
RM125 eladó 96os iá 300.000.-
YZ125 eladóóóóóóó
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
csöcs, én is megyek lassan...jó estém volt,fasza dnb párti...szombaton megyünk Mokkába,jössz Dév? zsír lesz! tegnap összejöttem 1 csajjal szal már semmi para nincs a nyárra
üdv all
heló!
ha mész nagykáta felé akkor ott jobb oldalon van, van egy sorompó is, a karesz száma van rajta asszem!
őt kell hívni ha akarsz menni is a pályán!
7végén van ott a nagy élet! néha ki szoktam menni nézelődni!
na csákány emberek....szpáj mester megy a dogozoba jo motorozást mindenkinek,és jo nyarat
Cső all! Faisst te ismered Győri Istvánt, 125-ben crossozik kék TM-el.?
emberek ma nagyon kiütöttem magam mint a szar olyanokat csináltam amikre nem is emléxem ááááá jó dolog bebasznui csak az utóhatása szar..
többet biztos nem baszok be holnapig
http://www.aps-racing-tec.com/...
Fínomságok tárháza...
icsi légyszives nagyjábol behatárolnád a pályát?valami nagyobb épület(pláza,tesco stb..)
mert holnaptol ott fogok dolgozni,és csak hétvégente fogunk hazajárni (dehát,kell a lé)
és gondoltam ha lesz egy kis szabadidöm,kinéznék arra a pályára,persze szigoruan csak nézönek
esetleg ha valaki innen is szokott oda járni veretni az hivjon fel ha ott van a pályán hátha kitudok menni majd talizni
vaok
Gratula!
aztán nehogy papucs légy a jövőben!
jóestét
emberkék
Hu én tegnap nagyon kidöltem vagyis dma 11-ig birtam!Tegnap tartotam a legénybucsumat!Hát nagyon durva volt!
Csáo mindenkinek!
mindenki kidőlt a mai motorozásban...?
Szevasztok!

Berényben van pálya, karban is tartják kb 2000/motor/nap a díj.
Ja és ha már kipufogókról beszéltek 125ös sx re nem tudtok egy hasonlót?
jéééé ugyanilyen volt nekem is én 45be adtam el +gyári rendszer