Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már bocs én dolgom..
atiss te a robogókhoz értessz?
neked még meg sincs a motorod, és már alu vázat akarsz rá?
érdekes...az ember tervez előre, de ennyire?
Zoozee!Hogy legyen a holnapi moccozás?
Van egy naggyonjó hillclimb vidi! Nézze meg, aki még nem látta!
akkor azt mondod ne foglakozzak vele mert ez az üzemi hőmérséklete? amúgy az olaj és levegő hűtéses DR ről beszélsz igaz?
okééé
egy kazah. faszit megtanítanak az amerikai néger repperek szlengül beszélni és ----- mi a helyzet fehér ember = mi az ábrak hipóarc ... de lényegtelen - ez a BORAT címü filmben van AliG főszereplésével
igazzz!
Azjóis. Egyik endurós haver mondta, hogy nem jó a közút, mert ott sok a résztvevő
else tudom olvasni mit írtál:D:D:D:D:D:

alig várm hogy legyen meg a cr em azt mennyek sarazni 1 et
MI az abrak hipóarc? (BORAT IDÉZET)
szassz tesó
Dehogyis vagyok. Elég az iviv, meg a sportmocc. Max hétvégén estefelé szoktam a magamfajta őrültekkel dumálni itt.
halihó
LoooL
MInd1
www.chat.hu-n vagy regisztrálva?
Asse tudom, mi az az msn... ha tudnám, megadnám
Sztem meg az a motoros, aki motoron ül. Vagy áll, ha terepez. A jogsit max a zsaru kérdezi
megadod az msn címed?
deh most veszek igen deh a motoros akkor motoros ha az úton is megy vele én nekem meg jogsim nem lessz :D
Mermérnem? Nem most vesző egy vasat?
okok köszi! :)
mondjuk én a motorosokhoz nem fogok tartozni sajnos
Nomost aki motoron ül, még ha nyolcvanéves, akkor is tegezem, emiatt ne legyen gátlásod. Egyébként meg pályára, tanúni tejjesen jó lesz ez a vas.
jah és az aluváz az a súly miatt jobb vagy az erősségéből jobb deh sztem az acél jobb mert az acél nem törékeny.. mondjuk sztem annyira az alumíniumse:D