Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1981
90-es
itt a 91-es is !
sőt a 92-est is bedobom!
betegyem a 93-mast is ?
na itt a 94-es és a 95-ös modell
De banyek 1 váznál rohadt sokat számít hogy mennyire merev, hogy és mivel van hegesztve + még millió dolog.
Sztem ha élni akarsz akkor ne home-made aluvázzal motorozz
akkor 95 ös
mind1:D
jah am azért m,ondtam hogy profi mert ő már 29 éve heggesztő és hollandiában dolgozik hajókat épít 1 cégnek:D
94 ...10. havi motor meg nincs hondából mert az már 95 ös lenne
jó azért nagyon köszi:)
Deh valamit akkor is kéne..:D:DD:D
ja ............ez már sok embernek nem sikerült!
a gyári is törik néha gáz volna meghalni a kókányság miatt ...meg motorozni se lehetne vele
szerintem ne erőltesd a lehetetlent
én 1994!/10. havi motorba szeretnék csináltatni 1 zsír vázat:)
látom nem vágod
én úgy értem hogy ő csinálná nekem a vázat alumíniumből ..
mit akarsz azon hegeszteni még ? az már gyárilag össze van hegesztve eléggé
deh nekem a faterom heggesztő
profi
aztán ő megcsinálná nekem ..
ígyse jótt?
eszedbe se jusson ilyesmi .......egy aluváz külön többe kerül mint egy motor......aztán még annyi minden kéne hozzá hogy össze tudd tenni , hogy annyit meg nem ér az egész ! inkább vagy hagyd így vagy vegyél egyből egy gyári aluvázast és marad vagy félmillád !
Hányas kiadás a CR mait venni akarsz?
És a váz?
Mert elöbb azt kell megnézni hogy ha volt típus frissítés akkor nem vátozott e még a váz paramétere!
Jó volt a strand?
Én lassan indulok ki az erdőbe!
segítetek nekem? ha igen lécci sztetek ha megveszem a crem azt a vázat le akarom cserélni 1 aluvázra(természetesen Cr vázra)Normálisan belefog menni 1 ujj aluvázba? ha nem akor valaki megmondja nekem a váz paramétereit?
előlre is kösszi :)
nah sziasztok ujjra itt! lepattan:D
hát ezek melegek rendesen ...........a dr-eken rá lehet gyújtani a berúgókarról is
ha ráköpsz a blokkra lepattan róluk ............nagyon forrók
áááááááhhhhhhhhhhhhhhhh nem gyengén kezdek parázni. Már csak másfél nap, és még van híjja bőven.
Amúgy rendesek a benn ülő vén faxok? Ha azért tudok vmit ,nem kuka módjára ülök, akkor nem lesz gond ugye?
ultrapara. Arra is gondoltam már, két flest becsapnék előtte, jobb lenne a kedv. Csak gyenge szeszkó szagom is lenne
Nah tanulok tovább.
az zavar hogy mivel a hűtő is felmelegszik ezért az azt jelenti hogy kering benne a cucc rendesen de akor miért nem birja lehűteni?
hát ez olajhűtéses és a motorolajat használja hűtéshez is amiből annyi van benne amennyi kell! az a csű ami le van fényképezve az szivja be a hűtőbe az olajat szerintem de beszéltem egy sráccal akinek ugyanilyen motorja van azt mondja neki ez a cső nem melegszik fel annyira mint nekem mert az enyémen csoda hogy ki nem gyullad aza gumi