na most beszéltük le atissal jön le, fél 10-ig itt van és indulunk 10 órakor titkos úton ami nem aszfalt (max. keresztbe) andris felé ! lehetőség nyílik találkozni a nagy nevekkel /velünk / egri vár környékén / persze telefonos egyeztetés után felvesszük az érdeklődőket a táncrendünkbe esetleg se ! sajnos hamarabb nem áll módunkban indulni ...........de hívlak andris mindenképpen ! a nagy ölelkezés 11:30 magasságában szerintem a kedvenc siratód környékén ahol a bogarakat ütöd el ott lesz!
atis adj 1 telszámot majd viszek hozzád 1 robogót olyan gondal hogy az elsőféknek a kapcsolójával lessz valami mert mikor a gyújtás rajta van akkor a lámpa nem oltódok el mikor kivan engedve a fék ..
A. terv...............9-kor rajtolás
B.terv .............10-kor rajtolás/ez lenne amire itt kéne lenned és akkor én nem megyek el a 9 órási vadakkal hanem megvárlak és én viszem a 10 órási 3-4 embert amibe te is bent leszel , ha esztergomba tudsz lenni kb. fél 10-kor/ nos ami fontos lenne az ha jeleznéd, hogy jössz-e ! mondjuk 8 felé ...mert ha te nem jössz akkor én a másik csapattal megyek 9-kor!
na most beszéltük le atissal jön le, fél 10-ig itt van és indulunk 10 órakor titkos úton ami nem aszfalt (max. keresztbe) andris felé ! lehetőség nyílik találkozni a nagy nevekkel /velünk / egri vár környékén / persze telefonos egyeztetés után felvesszük az érdeklődőket a táncrendünkbe esetleg se !
para
Éljen a szpari!
A fagyi benyalhat
na lépek dögleni mert elájulok ...jó éjszakát!
atis38 alszol már ? mia terved holnapra?
A. terv...............9-kor rajtolás
B.terv .............10-kor rajtolás/ez lenne amire itt kéne lenned és akkor én nem megyek el a 9 órási vadakkal hanem megvárlak és én viszem a 10 órási 3-4 embert amibe te is bent leszel , ha esztergomba tudsz lenni kb. fél 10-kor/ nos ami fontos lenne az ha jeleznéd, hogy jössz-e ! mondjuk 8 felé ...mert ha te nem jössz akkor én a másik csapattal megyek 9-kor!