Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kap helyett pizzát,jobban jár
na lépek kakilni ! minden illetékest felhívok telefonon időben !
gyurika ne vedd el atis38 kenyerét!
féklámpa kapcsoló beragadt,2 csavar fogja oda,leszeded,megmozgatod és vissza teszed
Remélem, az Atis érti, mert én többszöri olvasatra se....
jóóóóóóóóóóó reggggggelt viiiiieetnaaaaaam!

na most beszéltük le atissal jön le, fél 10-ig itt van és indulunk 10 órakor titkos úton ami nem aszfalt (max. keresztbe) andris felé ! lehetőség nyílik találkozni a nagy nevekkel /velünk / egri vár környékén / persze telefonos egyeztetés után felvesszük az érdeklődőket a táncrendünkbe esetleg se ! sajnos hamarabb nem áll módunkban indulni ...........de hívlak andris mindenképpen ! a nagy ölelkezés 11:30 magasságában szerintem a kedvenc siratód környékén ahol a bogarakat ütöd el ott lesz!
atis adj 1 telszámot majd viszek hozzád 1 robogót olyan gondal hogy az elsőféknek a kapcsolójával lessz valami mert mikor a gyújtás rajta van akkor a lámpa nem oltódok el mikor kivan engedve a fék ..
Egomba hol?Hivlak nyolckor!
igen értek!
szasztok hogy vagytok udvozlok mindenkit Hollandiabol ahol igen erdekes az elet
boccs a kirohanásomért, de kezdek megőrülni!
para
BAJNOKCSAPAT!
Éljen a szpari!
A fagyi benyalhat
szabi szépek lünyő fotói

na lépek dögleni mert elájulok ...jó éjszakát!
szewa evribodri ! na megjöttem gardenpartyról!

atis38 alszol már ? mia terved holnapra?

A. terv...............9-kor rajtolás
B.terv .............10-kor rajtolás/ez lenne amire itt kéne lenned és akkor én nem megyek el a 9 órási vadakkal hanem megvárlak és én viszem a 10 órási 3-4 embert amibe te is bent leszel , ha esztergomba tudsz lenni kb. fél 10-kor/ nos ami fontos lenne az ha jeleznéd, hogy jössz-e ! mondjuk 8 felé ...mert ha te nem jössz akkor én a másik csapattal megyek 9-kor!
és ittvan az én hmm....
senki ?