Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előszőr tapasztalás utánna igen kiszándékoznék pályára is ..
JAh..
ÉS elnézést a tegezésért:)
Pályázol majd vele?
Túróst nehéz. Az enyém 250-es és olyan 110 kiló körül van. Volt dógom huszonötössel, olyan érzés súlyilag az enyémhez képest, mint egy szimó
szted az a cr ami az adatlapomon van (azt veszem meg 27.én)
Az 90 kg szted az nehéz?
Igen, asszem, csak a háccsó váznyúlvány alu. De könnyű a mocc így is, az a lényeg
rmx ed bocs
deh a te rmz-d is acélvázas nemde?
No, tanulni meg lehet bármilyen vázassal is. Én is ilyennel tanulok pillanatnyilag és nemigen aggaszt a dolog
Hobbi szinten legalábbis szar mindegy szerintem. Persze ha valaki versenyzik, az más. De egy újabb versenymocc nemcsak ebben más, mint a régiek. Ez meg csak lóvé kérdése
hát ahhoz hogy tuggy motorozni nem 1 - 2 évet kell elmondani a hátad mögött hogy mennyit motoroztál..
sztem
Ha nem tud az ember motorozni, az nagyobb hátrány szerintem
és srácok az nagy hátrány ha acélvázas a gépsárkány?
Bazz, ma már kicsit viccesen néz ki, pedig én még emléxem ezekre a vasakra, sajna. Mint a Piedone filmeken
én aluvázasat venn ék deh nincs olcsóér:(
thx
Én csak a Yamahát tudom.
A 2T Yamahák 2005-től míg a 4T Yamik csak 2006-tól aluvázasak.
Ja meg még tudom a KTM-et is.
Az a mai napig nem alu vázas hanem még valami annál is spécibb
és kiszerint melyik a jó?
alu vagy acél?
srácok meik márka mikortol aluvázas?
kb 3 hét mulva lessz cash és akkor már 1-2 napon belül kész is lessz
annyira tippeltem én is de akkor már csinálok benne megint egy oil cserét + a berúgó karnál is kicserélem a szimeringet.
aztán ha ez már kész va akor még az új kézvédő rájön meg a lánc vezetők előre+hátulra meg a külső hátulra ,meg a hátsó sárvédőre a szerszámos táska.
és akkor már pöpec lessz
40-50
sztem
hello na visszajöttem egy kis idő után
megvan hogy mi a baja ---a gyűrű eltört és szépen elintézte a dugót meg a hengerben csinált 2 nagyon minimális kis karcot é azt mondta a moci szerelőm hogy ez nem olyan vészes szal ha nem tudják megfúrni akkor nyugodtan tehetek bele új dugót is furatás nélkül.
tehát végülis akkor kel: dugó,gyűrű,csapszeg,tűgörgő,tömítés szett na és ennyi
ki mit mond mennyiből úszom meg mondjuk egy prox dugóval + a többivel?
a 95 ös az
köszi srácok:)
na lépek ! majd jövök addig nézegesd meg hányas a tiéd ! aztán indulhat a vázgyártás