Persze, hogy kint voltam!
Az ilyen jobb meccsekre mindig kijárok. Amúgy télleg jó volt a hangulat, én is babaxtam volna, csak hétfőn államvizsgázok, és nemigen tehettem meg.
Réges régen ,mikor 98ban feljutottunk ,akkor is nagyszerű volt a hangulat. Az első nb1es meccsen 11ezren votlak a vasas ellen, de jobb meccseken mint pl a diósgyőr (14e) és debrecen(17e), fradi(15e).
Nekem ezek örök emlékek maradnak, mikor nagybátyámmal (aki törzslokista) néztem végig a debrecen meccset a vendégszektorban.De akkor is nyertünk, és jó volt látni, hogy 4-0nál hogy ette a fene a hurkásokat Amúgy 4-2 lett a vége.
Aztán mikor a diósgyőr jött hozzánk, és kínukban ,mert nem ment a csapat szekere, egymást kezdték verni. Aztán a rohamrendőrök bementek a szektorba, és csak annyit lehetett látni, hogy fut a miskolci, utánna 5 rendőr, mikor utolérték, csak körbeállták, és gumibotok erdeje
Talán a legjobb volt ,mikor Torgyán volt a Fradi elnöke, és 3-1re gyaláztuk a nagy fradit! már mindenki fiesztázott, 14ezer ember hullámzott, és kórusban éltettük ,hogy torgyán hullámoz!Torgyán hullámozz! Nagy égés volt mind torgyinak ,mind a fradinak! A mostani, meg méginkább!A fagyi most lehúzta magát a vécén...
Szóval ezek voltak az igazán jó meccsek, és igazi hangulatos közönséggel. Boccs ,hogy elkalandoztam.
Pro Circuit tuning rendszer 125ccm motorhoz eladó,én yz125ös ön használtam kb 10üzemórát,motor nincs dob marat.Sztem más tipusra is fel lehet tenni.Az uj ára 90.000.-ft körül van,én 35.000.-be odadom.Ha érdekel valakit szoljon.Csumee
lőttem pár képet a mai tápióbicskei krosszversenyen, már ha érdekel valakit!
BÖKJ IDE
deh azért köszi
mert 27. én meek a mocimért aztán annak bevan horpadva a rezója:(
:S
Rezonátor a neve.
Az ilyen jobb meccsekre mindig kijárok. Amúgy télleg jó volt a hangulat, én is babaxtam volna, csak hétfőn államvizsgázok, és nemigen tehettem meg.
Réges régen ,mikor 98ban feljutottunk ,akkor is nagyszerű volt a hangulat. Az első nb1es meccsen 11ezren votlak a vasas ellen, de jobb meccseken mint pl a diósgyőr (14e) és debrecen(17e), fradi(15e).
Nekem ezek örök emlékek maradnak, mikor nagybátyámmal (aki törzslokista) néztem végig a debrecen meccset a vendégszektorban.De akkor is nyertünk, és jó volt látni, hogy 4-0nál hogy ette a fene a hurkásokat
Aztán mikor a diósgyőr jött hozzánk, és kínukban ,mert nem ment a csapat szekere, egymást kezdték verni. Aztán a rohamrendőrök bementek a szektorba, és csak annyit lehetett látni, hogy fut a miskolci, utánna 5 rendőr, mikor utolérték, csak körbeállták, és gumibotok erdeje
Talán a legjobb volt ,mikor Torgyán volt a Fradi elnöke, és 3-1re gyaláztuk a nagy fradit! már mindenki fiesztázott, 14ezer ember hullámzott, és kórusban éltettük ,hogy torgyán hullámoz!Torgyán hullámozz! Nagy égés volt mind torgyinak ,mind a fradinak! A mostani, meg méginkább!A fagyi most lehúzta magát a vécén...
Szóval ezek voltak az igazán jó meccsek, és igazi hangulatos közönséggel. Boccs ,hogy elkalandoztam.
kint voltál amúgy? mert kúrva jó meccs volt! ennyien szerintem még sosem voltak ott!
NEm vágodd sztem mert érzékelő van elbaszódva:D sztem:DD