Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá......... Jászberénybe van cross pálya?
Szépen elvagytok:)Na ha kell valakinek szoljon aztán megegyezünk,de csak egybe adom el,gondolom megértetek
hali!
lőttem pár képet a mai tápióbicskei krosszversenyen, már ha érdekel valakit!

BÖKJ IDE
nekem meg csak a króm
CR 250 ESRE NEM TUDSZ KIPUFOGÓT?
elosztjátok az összeget igasságosan...ennyi
nekem csak a vég kéne
áh köszi nekem csak a rezóó kéne:)
deh azért köszi
mert 27. én meek a mocimért aztán annak bevan horpadva a rezója:(
:S
Sajna csak egybe adom el,egybe muzsikál szépen:)Ha gondolod megegyezhetünk.!
bocs! nemjutott eszembe...
elődob
Rezonátor a neve.
Persze, hogy kint voltam!
Az ilyen jobb meccsekre mindig kijárok. Amúgy télleg jó volt a hangulat, én is babaxtam volna, csak hétfőn államvizsgázok, és nemigen tehettem meg.
Réges régen ,mikor 98ban feljutottunk ,akkor is nagyszerű volt a hangulat. Az első nb1es meccsen 11ezren votlak a vasas ellen, de jobb meccseken mint pl a diósgyőr (14e) és debrecen(17e), fradi(15e).
Nekem ezek örök emlékek maradnak, mikor nagybátyámmal (aki törzslokista) néztem végig a debrecen meccset a vendégszektorban.De akkor is nyertünk, és jó volt látni, hogy 4-0nál hogy ette a fene a hurkásokat Amúgy 4-2 lett a vége.
Aztán mikor a diósgyőr jött hozzánk, és kínukban ,mert nem ment a csapat szekere, egymást kezdték verni. Aztán a rohamrendőrök bementek a szektorba, és csak annyit lehetett látni, hogy fut a miskolci, utánna 5 rendőr, mikor utolérték, csak körbeállták, és gumibotok erdeje
Talán a legjobb volt ,mikor Torgyán volt a Fradi elnöke, és 3-1re gyaláztuk a nagy fradit! már mindenki fiesztázott, 14ezer ember hullámzott, és kórusban éltettük ,hogy torgyán hullámoz!Torgyán hullámozz! Nagy égés volt mind torgyinak ,mind a fradinak! A mostani, meg méginkább!A fagyi most lehúzta magát a vécén...
Szóval ezek voltak az igazán jó meccsek, és igazi hangulatos közönséggel. Boccs ,hogy elkalandoztam.
maga a dob fasza csak nekem nam az kellene:Daz az elődobb vagy mi a franc:)
Pro Circuit tuning rendszer 125ccm motorhoz eladó,én yz125ös ön használtam kb 10üzemórát,motor nincs dob marat.Sztem más tipusra is fel lehet tenni.Az uj ára 90.000.-ft körül van,én 35.000.-be odadom.Ha érdekel valakit szoljon.Csumee
ez függ az évjárattooll stb
Bonyhádon van 1 crosspálya elvileg .:D hallottam róla
Sziasztok!Tud valaki crosspályát Bonyhád vagy Szekszárd környékén ?
A másodosztály a Fradié az első a NYÍREGYHÁZÁÉ!

kint voltál amúgy? mert kúrva jó meccs volt! ennyien szerintem még sosem voltak ott!
Hello a cagiva w8as moci szerintetek jó?
Üdv ! Jól sikerült a csoportos karcolásotok? Remélem nem feledkeztél meg rólam!
xlzx
NEm vágodd sztem mert érzékelő van elbaszódva:D sztem:DD
Jól vágod, letótam kettőt a reggelihez, vissza is dőtem aludni, most keltem fel... Így a lekkirályabb
már reggel sörözöl ? ha nem akkor minek vagy fent?
na majd csörgök aztán meglátjuk!