Ez egy 350DR ugye?
Grat hozzá!
Csetényi ismerősömnek van egy ilyen nagyon baba ki moci és igencsak jól megy neki.
Meglepően jól reagál neki a gázadásra,az első telók kicsikét kemények neki de amúgy nagyon jó gép.
Honda CRF450R crossmotor, megkímélt jó állapotban kevés üzórával, bontatlan, gyári idomszettel, új gumival, új láncszettel, friss olajcserével, gyári felújítókészlettel, yoshimura trs kipuff rendszerrel, brutális hanggal és teljesítménnyel, stílusváltás miatt eladó!
íá:920000ft
biztos megegyezünk!
helló!
rég jártam erre, végre kicsit hűvösebb van lehet motorozni!
tegnap kaptam egy hátsó defektet(szeg ) , de szerencsére a házunktól kb. 100m-re ugyhogy nemvolt gáz! egy kis eső azért jóljönne... amugy jól megy a gép, csak nagyon hosszú áttétel van rajta amit cserélni kéne. Ennyi!
Húbazze,Gratu itt mindenkinek mindenhez nekem már nincs csajom... asszem. helyette motorozom. sokat. ma is irány dobcsikő,jön velem egy leányzó is sv650nel,csinálunk onboardot aztán remélem a héten viszik az rxet és megyek valami combosabb gépezetért. csaó
Grat hozzá!
Csetényi ismerősömnek van egy ilyen nagyon baba ki moci és igencsak jól megy neki.
Meglepően jól reagál neki a gázadásra,az első telók kicsikét kemények neki de amúgy nagyon jó gép.
Bűn egy ilyen jó mocit eladni.
íá:920000ft
biztos megegyezünk!
rég jártam erre, végre kicsit hűvösebb van lehet motorozni!
tegnap kaptam egy hátsó defektet(szeg