Eladó Gilera ER 350 Motorkám. Vízhűtéses, önindítós-berugós 1 hengeres, 4 szelepes DOHC füst és zajmentes erős motorral, elöl tárcsa, hátul dobfék, új üléshuzat, új lánc-lánckerék, új olaj, olajszűrő, új fékbetétek. Rendszeresen karbantartott állapotban, minden gyári kiegészítőjével. 195.000Huf
Hát végülis eladó, de nem hirdetem most sehol. Tudod kipofozgattam magamnak, hogy megtartom, de végülis pénz beszél kutya ugat
Ami változott amióta utoljára hirdettem. Lefényeztem a vázat + felpolíroztam az idomokat, lecseréltem az olajat, lecseréltem a fékbetéteket, lecseréltem a láncszettet, felújíttattam a telókat (mondjuk ez nem volt nagy dolog, mert zsír állapotúak, csak ki kellett takarítani és olajat kellett cserélni bennük), ja és hanyattbasztam magam egykeréken , de ez nem járt semmilyen változással.
Üdv." vagy turisták által gyakran látogatott ösvényeken "kirándulnak" a négykerekűek."és akkor mivan meg az erdész is ott megy...az nemérdekes?Ezek tiszta hülyek gondolom a zöldek+a természetvédök egyre jobban fognak kavarni .....
Eladó Gilera ER 350 Motorkám. Vízhűtéses, önindítós-berugós 1 hengeres, 4 szelepes DOHC füst és zajmentes erős motorral, elöl tárcsa, hátul dobfék, új üléshuzat, új lánc-lánckerék, új olaj, olajszűrő, új fékbetétek. Rendszeresen karbantartott állapotban, minden gyári kiegészítőjével. 195.000Huf
Érd: 06702336813
xvadkutya@freemail.hu
Ami változott amióta utoljára hirdettem. Lefényeztem a vázat + felpolíroztam az idomokat, lecseréltem az olajat, lecseréltem a fékbetéteket, lecseréltem a láncszettet, felújíttattam a telókat (mondjuk ez nem volt nagy dolog, mert zsír állapotúak, csak ki kellett takarítani és olajat kellett cserélni bennük), ja és hanyattbasztam magam egykeréken
Mert ezek versenyendurók szerintem pályán is jól kell teljesítenie!
De én biztos nem cserélném le az enduró mocimat egy speed gépre.
yamaha r6r-e szeretnék váltani!
hát az enyém nemtúl kemény, sztem is jó moci eddig és az is lesz mindig!