Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoppá azt kifelejtettem,hogy te már kövön gyüröd az ipart
Nekem kellett uccára is kisfiam de még így sem értek utol
Lehet, nem próbáltam. CSak gondolkodtam, ha netán eldobnám egy siratón, hogy törnének le az oroszlános idomok
Ez baromság nem az erő okoz terepen meglepetést. Ezt te is tudhatnád meg itt mindenki.
ÉS akkor neked mi a farokért van lc4-ed?hm? azis csak egy kénszermegoldás
Ezt mondhatnád nekem is nem hányatna meg a kérdés.
Laptop mi?
Legalább mindig van erőtartalékod,mindig tud meglepetést okozni!
De neked is csak azt mondom amúgy 300exc a többi csak szükségmegoldás(persze terepre) És még laptop sem kell hozzá
Marokkóba kétszer is elmentek vele, utána 25 ezernél és 50ezernél szétszedték. Nem volt sok gáz vele...
Utcaifélének?
Kökemény crossmoci az nem utcai!
Van egy ismerős srác 426-tal. Neki mondjuk pont szétesett a váltó
Az a Mező volt a saharába vagy hol a tőkőmbe azt olvastam én is.
Van 50 lovas drz is
Utcai használatra jobb az erősebb motor (tipus nélkűl) terepre elég egy gyengébb is ugyse fogod tudni kimotorozni.
Utcára DRZ ez az öt évente meg nem a kortól hanem a km-től függ de én ugy tom ez csak a régi wr 426osok hibája! Volt egy teszt a motorrevüben amiben S-drz-t husszutávteszteltek...Volt a szaharában turáztak sokat vele meg beállt egy rutinos versenyző az enduro ob-ra és valami első tízben végzett szóüval a lóerő nem minden..
Az 550-est már láttam élőben, próbálni nem volt szerencsém. Nekem inkább olyan uccaifélének tűnt
DRZ
Az lehet de nem a mi szintűnkőn.
Tod azok a versenyzők és az ídőre hajtanak.
Sziasztok!
Főként utcai használatra szeretnék venni egy endurót. Drz tűnik a legjobb vételnek, mert mindenki azt mondja, hogy milyen megbízható, de végülis az "csak" 40 Le. Nagyon tetszik nekem a wr is, csak félek, hogy szervízigényes. Tudna valaki mondani valamit a wr-ről? Mennyire megbízható? Milyen időközönként szükség szervízelni? Van-e valamilyen típushibája? (azt hallottam, hogy kb 5 év elteltével váltót kell bennük cserélni, bár én ebbe nem nagyon hiszek) Írjátok le légyszi a véleményeteket, hogy melyik jobb vétel, főként utcai használatra!
Köszi előre is
Háhá nemígyvolt6 aza a szöcskémmel pucám Amikor ti megérkeztetek én már a cigi végén tartottam
Bocs SXV nem pedig RXV a teszt!
Akkor itt az idő hogy kiprobáld őket!
Itt van egy kis padon mért teszt,itt csak a 450-es RXV-ről van benne szó,nem az 550-ről ami még egy 10LE-vel erősebb!

we just did a test run on our demo SXV 450, those bikes are NO JOKE! 48 TRUE HP (approx 55HP dynojet) at the tire, and its just de-restricted with about 300 miles on it and pump gas. In comparision, a fully built (grenade engine) CRF450 with U4 fuel made 42HP, a stockish CRF450 is mid 30s, a built YZ450 we tested is around 40HP, Jon"s 640 Duke II with 41mm FCR carb was 48HP. On a tight track, a SXV450 would give a SV650 a run for its money for sure......I just cant wait until the 450 gets mapped....it will be MUCH better when we"re done.
elvagyte tévedva kisfiam,te ülhetnél mig akárhanyasba is akkor is csak a port szivnád
Najó a kollegáknak néha elhintem hogy rohatt nehéz egy dög De csak azé hogy tuggyák mér megyek a második harmadik helyen 250esemmel bérelt első helyem volt ugye szpáj?