Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 1 éves élmény és term én kaptam a kártéritést amit a Traktoros kötelezőjére csináltak
Nálunk csak emtézé illetve platósuaz valamint niva jöhet szembe
Szal akkor egész friss az élmény. És ki fizetett kártérítést kinek?
Hálistennek, ahol mi járunk, nemigen tud MTZ bejönni. Bár múltkor jött egy kvados szembe. Mi meg zúztunk vagy huszan. Kerülgetett minket rendesen
táppénz kártérités
Jah 2006Aug 22 este 18 óra:minusz 1 lép és egy törött borda viszont félév táppánz és egy zsíros kártérutés
Hubazz, ez kemény. Inkább csinájjak ötös szaltót, mint nekimenni álló akárminek
Szerintem szerelmes lett belé, és bele esett.
Nem kanyar után állt az ut közepén en meg rányaltam a kettöötvenest meg magamat a bal első kerékre
Ez az cimbi erről van szó szívemből beszéltél.
Kiestél belőle, vagy miafranc?
Illetve a hajtókar, bocs
Légy erős. Másik alkalommal a főtengely is átlőtte a blokkot. Szal költött rá rendesen. Most má nem is akarja eladni
Ha valaki versenyez, kell az új meg az erős gép. Mi viszont olyan hobbipapa gyülekezet vagyunk, szeretünk baromkodni, egymást szívatni, nekünk jó a gyengébb gép is
Nekem eddig a legnagyobb meglepatést terepen 1db 82es Mtz okozta ami miatt meg is mütöttek
ezt a 400-asokról hallottam eddig csak apicsába....
De, az megy neki. Jól kerózik, meg jól megy siratón is
Tényleg kiváncsi vagyok rá hogy szerinted mik azok a tényezők?
Tudom én is hogy nem csak az erőn múlik,de van szerepe annak is,írd meg létszi szerinted mi az!
De gondolom a 400-ast se tudta koppra kimotorozni?
Hogy is volt azzal a hátsó kerékkel?
Van nálunk egy srác, jól nyomja, versenyez is néha. Átült a 400-ról 450-re. Kéccer jött azzal sarazni, aztán eladta. Aszonta, túl sokat kell vele birkózni (már a 450-nel)
Szpáj kollegával irdatlan szópárbajt vívunk emesenen hogy vasárnap ki fog kit gyalázni a bányában
hátigen a kx 125röl csak jot mondanak,mondjuk mást nem lehetne
hát..kiccsit másak az irományaint,mint más oldalakon..de szerintem a tesztek kurvajók
Ez részben igaz: Úgy mondanám hogy kövön is!