Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van ez mindenütt!
egyszer azért sírnak mert felszántod az utat aztán meg azért mert hangos és nemtud aludni a gyerek, mondtam neki hogy ha a gyerek azért nemtud aludni mert elmegyek a ház előtt az utcán akkkor vigye orvoshoz!
Nekünk is ugatott az erdész hogy ne motorozzunk a ferihegyi reptér melletti kis pályán mert zavarjuk az állatokat. A repülök nem mi? Én meg mondtam neki jó akkor megyünk a Merzse mocsár mellé, mert ott akkor nekünk jó lesz Természetvédelmi terület.Azt mondta az sem jó .Kérdeztem mi a jobb itt a mocsár, vagy a reptér mert a kettö közül valahol igyis ugyis motorozni fogunk na azóta pofáját befogta.
Beszéltem is vele!
Szerdán 9-re megyek le a hivatalba hogy áttnézük a térképeket hól vannak olyan területek ami még önkormányzat tulajdona!
Nincs sok annyiról tájékoztatott mert sok magánkézben van!
Említettem neki a rendőrt is hogy ránk van szálva,hogy találjunk erre is mególdást!
Segít benne hogy legyen egy olyan terület ahol senki nem szólhat hogy motorozunk!
Remélem minnél hamarabb elrendeződik a dolog.
tudom... tudommm

Azért ezt nem kelett volna
A 95%-ban hivatali ut de vanak kivételek.Tehát vannak magán kézben való földes utak is.
Hány pont után jár a fönyeremény
Most délelött fel is hívom hogy mit tudnánk kezdeni ezzel a problémával!
Ez országos probléma, sajnos. Felénk is az a gond, hogy a tehetősebbje felvásárolja azokat a területeket, amiről a paraszt álmodni sem mer és a motorosok ki vannak tiltva! Itt is szóltak motorozásra alkalmas terület kijelölése miatt a polgármesternek, már februárban, csak kicsit amnéziás szerintem!
tőlem is jár a pont.
Sajnos már nem lehet csak úgy nyugodtan endurózgatni,hála ennek a köcsög tulajnak.
Megpróbálok beszélni a polgármesterrel hogy nem lenne e egy olyan terület amit kijekölnének endurózásra!
A földút nem magántulajdon, hanem álltalában közútnak minősül és rendszámos motorral ráhajthatsz! Csak a paraszt nincs felvilágosítva!
hát..ha endurozol..akkor csak okosan...
1 óra és indulok taksonyba edzeni má megint...1 héten 2 edzés..meghalok
Azt nem is mondtam még tegnap hogy jártam.
Kint voltunk mocizni és jön egyik ismerösöm hogy vigyázzak mert kint a rendör a határban plussz a föld tulaja és egy vadász.
Minket kerestek név szerint tudták ki vagyok,rám vannak szálva és még néhány mocisra.
Azt üzente a gyerekkel hogy vigyázzak mert meg leszek fogva.
Ez az egész annak a köcsög földtulajonosnak köszönhető aki nemrég elzavart a földútjáról!
Ő hívta ki a zsarut meg az erdészt is!
Nagy szar a helyzet itt errefelé,mindenkit fognak akit csak tudnak!
Vagy ezt csak a kawások értik?
kawasakinál szebb motor nem létezik, nagyon esztétikusan kidolgozott motor.
ezért a beszólásért kapod
ott a pont? eszt nem is értem vagy igen nem nemértem
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/150625
lehet hogy enyém is az lesz...még nemtom...de nagyon rákattantam a tm re..
ricsiéknél van egy a boltban.. 2006 tm 450 arrow rendszer,öhlins futómű stb..stb...
900
ha nem bizományos..akkor megkérderdem hogy beszámítja e a kawámat...monnyuk 7 be...a többit meg valahogy elrendezzük
ott a pont
Van egy eladó.
Böngészem a hirdetéseket és rájötem hogy a kawasakinál szebb motor nem létezik, nagyon esztétikusan kidolgozott motor.
De olyan mint amit használnak is.