Szoktam azt figyelni hogy külföldön sokan Sm-et csinálnak a CR500-ból!
Elgondolkodtató dolog,három gépen töröm a fejem ha sikerül SM-re váltanom PL:Husaberg FE650,SXV550,CR500(CRF450)vázban!
FE650-ről valkinek véleménye?
Olasz motor, valóban! De ha lehet, négyüteműt inkább ne! Nem a semmiért annyira olcsó! Valóban vannak rajt jó cuccok, de az nem ellensújozza a kiforratlan és széthullós blokkot!
nekem volt, jo másfél évig 95-ös kx 500. igaz annak már jo sok éve. Sokat mentem vele ,föleg endurora használtam,mivel pályára alkalmatlan,( 250-nel jobb idöket mentem), nagyon erös motor,már a berugása sem egyszerű, de valoban meg lehet szokni, csak rettenetesen rángatja az ember karját, viszont nagyon jol tol alul is, amikor még csak mély öblös hangja van,már akkor keréken kalimpál. Azt az egykerekezös videot meg bármelyikötök megcsinálja egy 500-al akkora temponál, mivel nagyon nagy erötartalékok vannak benne, ugyhogy abba semmi kunszt nincs.
A TM-hez a legolcsobb az alkatrész én is gondolkoztam rajta. Komoly futómü van rajta Hidralikus kuplung brembó fék szóval szerintem nem lehet olyan rossz.Csak sokan félnek tőle, mert kevés van belőle és nem ismerik.
Nem 520-as. Gondolom érted mitől parázok, hogy nem az a lánc van benne, mint aminek benne kellene lennie. Van x összegel olcsobb is, ami Regina és 520-as.
....
Nagyon szépen néz ki ez a gép is!
63LE,102kg szárazon,(0.617 LE/Súly arány az nem semmi)!
Elgondolkodtató dolog,három gépen töröm a fejem ha sikerül SM-re váltanom PL:Husaberg FE650,SXV550,CR500(CRF450)vázban!
FE650-ről valkinek véleménye?