Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ Martin Racing Exhaust System Sportkipufogó, összekötővel és kivehető hangtompítóval! 2007.07. 1000 km-t használt! Karc- és horpadásmentes! Postai utánvétellel megoldható a szállítás!
Ár.: 48.000 Ft

Suzuki DR-Z kézvédő is eladó!
Ár.: 8.000 Ft

Érd.: +36 20 5401068
SD kártyára menti a felvételt utána meg USB-n átmásolom, mint egy kártyaolvasóról.
az üzenöfalra ki is irták,hogy kinötték a szervert,szoval szerintem nemsokára nagyobat csinálnak,vagy nemtudom mit kell ilyenkor aztán jo lesz
akkor itt kérdem. a kamerád, az hogyan menti vinyóra a cuccokat?
Furcsa hogy állandóan baszakodik az oldal nem lehet belépni.
Sziasztok. Megválnék egy pár térdvédőtől, nekem túl nagy pár hónapos jó állapotu . Ára 5 rugó 12.ért vettem.
üdv!
Ki tudja mi a cím annak az oldalnak ahol a motorozható utvonalakat jelölték fel. Előre is köszönöm!
ja akkor ok, énis kivagyok lőve...
Nem mert messzi földről jelentkeztek érte én meg sorry de postával nem szívesen foglakoznék.
helló, elvitték már a gumikat?
Ha másért nem, már csak a színéért is megéri a TM
+ azok a felnik is....

Ezt meg szinte pofátlanul olcsóért adják
(persze csak ha tényleg nincs semmi baja)
helló!
sztem te arra gondoltál amit mostanában mutattak tv-ben hogy kijelöltek helyeket ahol lehet motorozni legálisan, mert a tv szerint több 100 milliós károkat okoznak a motorosok..... hát ezt nem hiszem...
Szasztok crossördögök
nincs...
keselyu! van msn ed?
fúúú...nagyon nagyon régen valaki belinkelte...valami karonai térkép,minden úttal...
de asszem theo-nak megvan a link
Sziasztok

Látta már valaki azt a bizonyos természetvédelmi térképet?
Holl lehet megnézni?
küldő:Marco
válaszolok

válasz a(z) 610. üzenetre, címzett: süti

Jók a Tm-ek, főleg a kétüteműek, azok szinte kinyírhatatlanok, még 125 is. Tapasztalat. A négyűteműről sokat nem tudok, de érdemes tudni, hogy a Tm a japánokkal egyidőben elsőként csinált 400F-et, 250 4T-je pedig már 2001-ben volt. Ráadásul nagyon olcsó az alkatrész. Egy szelep 8 ezer forint. Viszont a vételár nem a legolcsóbb, mert a 450F 1,8 milla, a 250 2T meg 1,6(!). Most kérdeztem, haverom az üzletvezető az Mx-planetben, és haveri áron mondott 1,52 millát a 250 2T-re, ugyhogy Tm-em nem igen lesz.

Haver ezt írta....elgondolkodtató..
helló!
láttam már elkéstem, de azért ha esetleg nemjó vagy vmi éngem is érdekelnének a gumik!
szóval ha esetleg az egyik nemjó akkor szóljatok!
Remélem egy ilyenre sikerül lecserélnem,jövőhéten szerdán kell felhívnom a Natix igazgatót addig utánanéz van e valami hasonló,műszakis gép!
http://www.youtube.com/watch?v...
Nekem tetszik ennyi!
már bocs de mi ebben a videoban a jo? hogy tudják huzkodni neki az egyenesben?
Erre a mocira mondják azt hogy nyomatéka az valami elképesztő!
És társúl mellé 59LE ami már a keréken van mérve,kapaszkodnék rajta rendesen!