Jó elismerem pályára nagy, de amugy igen fasza hálás gép! akármilyen terepre az endúró és a cross gépek kizárólagos jótulajdonságaiból van összegyúrva! és igenis kimotorozható! a versenzős hozzászólásodat pedig inkább hagyjuk...
2004"-től már gyárilag Keihin FCR karbival jön ki. Lehet venni Keihint és Mikunit is, aminek passzolnak a csonkjai. Nekem mindenféle átalakítás nélkül felment. Érdemes lecserélni, nem csak a fogyasztás miatt. Könnyebb életre kelteni, pláne meleg motornál, ha befullad.
nem volt kopott kacat, 100% an jó állapotu blokkal bírt, az már más kérdés, hogy te nem tudod kimotorozni sztem tök fasza és kezelhető gép, csak tudni kell használni !
Olvastam máshol is hogy érdemes cserélni a régi körtolattyús karbit síktolattyúsra. Lehet venni kifejezetten a HSB-hez karbit vagy rá kell kókányolni? Érdemes egyáltalán cserélni ha a fogyasztás nem számít?
itt felénk már durvábban megy a játék, verga rt-s erdész autoban bent űl a rendör,az erdész mellett, és sajnos már nem egy barátomra rá is fogták a pisztolyt ezek a drága begözölt rendörök, a többi dologrol ne is beszéljek,,,
"Az ezelötti mocim egy cr500 as volt, az ugy elfogadható erővel bírt"
Hát ha a CR500 neked alfogadható erővel bír csak akkor lehetséges hogy azXR600 tényleg kevés lesz neked!
A CR500 után erőlétileg nem sok mocira fogod azt mondani hogy megfelel ha ahoz akarod hasonlítani!
Szervízigénye 10 üzemóránként olajcsere és szelephézag ellenőrzés, 20 óránként olajszűrő csere, 140 óránként vezérműlánc csere, ha kell! Nagyvonalakban ennyi! Mikunira cseréltem a gyári Dellortot, így könnyebben indul és lényegesen kevesebbet eszik! Magura hidraulikus kuplung, kormányon kapcsolható előgyujtás, himbarendszer nélküli hátsó rugózás WP telók, Brembo fékek stb.. Alkatrész van, vagy raktáron azonnal, vagy rendelésre 1 max 2 héten belül és a japán árak alatt!
Nekem nagyon tetszik az XR600 teljesítménye!
Nagyon nyomatékos motor már alsó fordulatnál is erős!
Jól motorohzató,könnyű az én súlyom alá,és a futoműve is tetszik endurózni tökéletes!
Tegnap megnéztem egy FE501-es Husaberget és nagyon tetszett a dolog. Nagyon komoly futómű van alatta (WP), olajos Magura kuplung, és sok finomság. Blokkja brutálisan komoly, alulról tol mint a gép és felül is van ereje. Ha meg tudok alkudni a sráccal akkor elhozom, a Yamahát meg majdcsak eladom valami rabló áron.
Az egyetlen ami zavar az a bal oldali berúgókar...mondjuk van önindító is.
Halika, én érdeklődtem tegnap az xr könyv után csak georgeeeeee néven, szóval, ha tudnál nekem segíteni , megköszönném!
Eddig csak cross mociim voltak, de pályára ritkán jártam, inkább csak terepen nyomattam őket, de oda nem épp a legfaszábbak, igen hamar végük van :( Namármost néztem magamnak egy xr600 ast igaz 87 es évjáratu, de egész jó állapotban van, mi a véleményed az xr alkalmas a kemény endúrózásra, bírja? elég erős? igen szervizigényes? mert attól tartok nem elég erős :( Az ezelötti mocim egy cr500 as volt, az ugy elfogadható erővel bírt, de az xr erjében kételkedem .
Hát ha a CR500 neked alfogadható erővel bír csak akkor lehetséges hogy azXR600 tényleg kevés lesz neked!
A CR500 után erőlétileg nem sok mocira fogod azt mondani hogy megfelel ha ahoz akarod hasonlítani!
Nagyon nyomatékos motor már alsó fordulatnál is erős!
Jól motorohzató,könnyű az én súlyom alá,és a futoműve is tetszik endurózni tökéletes!
KTM 620 SC mennyire megbízható? Milyen szervízigénye van
Az egyetlen ami zavar az a bal oldali berúgókar...mondjuk van önindító is.
Eddig csak cross mociim voltak, de pályára ritkán jártam, inkább csak terepen nyomattam őket, de oda nem épp a legfaszábbak, igen hamar végük van :( Namármost néztem magamnak egy xr600 ast igaz 87 es évjáratu, de egész jó állapotban van, mi a véleményed az xr alkalmas a kemény endúrózásra, bírja? elég erős? igen szervizigényes? mert attól tartok nem elég erős :( Az ezelötti mocim egy cr500 as volt, az ugy elfogadható erővel bírt, de az xr erjében kételkedem .