Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mentem még vele...de én csak jót hallottam róla
ricsi bnőjének az van..ő szereti
duke. prószáltad már?
Mit tudsz róla azon kívül hogy majdnem mind törött meg egy szar lc4 blokk van benne?
jaja,győri,elírtam..hirtelen másnak a vezetékneve ugrott be...véglis majdnem ugyan az
hát suli...mi lenne
micsoda?
Mit kérdeztél?
nem fogom fel..
bakker akkor ismerem! Itt lakik Tolnán...Habár nem Győrfi hanem Győri István de tuti egyről beszélünk..
mi lesz?
Faisst, george smezni duke? vélemény?
csak aszfaltra
jövök theo de minnyá lelépek mert reggle megint korán kelés...
feltehetnék máááááá
Háj emberek. Csináltam ma egy új vidit nemsokára fent lesz.
Sziasztok!
Valaki tud valami infot a tokodi enduro-cross pályáról?Milyen?Azt hallottam kemény.sok függőleges kis fal le fel 4-5m.Kőves kemény talaj?Cross pálya kemény talajú?nagy ugrók,asztalok?szóval ha valaki tud valami hitles infót azt megköszönöm.
nem rezeg az jóazúgy már így van 3 hete.... tipikus sm...a hangzawart kellett volna hallani amikor mentem együtt 660 smcvel vagy amikor a 450es gasgassal akkor volt ám hang
Ahogy érzed hát a hangja tipikus supermotos szval felfigyel az ember rá.
A gyorskötelegővel mindössze annyi a baj hogy rohadtul rezgett a dob miatt nehogy aztán leessen
de van többet is láttam már csak ugye jogsim nincs rá.... amúgy minden oké, amúgy hogy tetszik a hangja? mondjuk ott alapjárat volt... a drótos felkötözést meg kikérem magamnak,azok gyorskötegelők...
De nem mintha beleszolnék vagy érdekelne de ilyen rendszám sztem nincs
Vagy te hogy nyomod ezt az egész forgalmosdis dolgot?
én vagyok mármint voltam,de kabátban voltam
Csáó zlzx!
Valamikor megnéztem az adatlapodon a képeidet és tetszik a mocid!
erre Ma olyan 7:20 körül a batyányi tér elötti uton láttam egy hasonló mocit legalábbis a gumik mintázata meg a dob és ahang volt ismerös a videokból. Gondolom megkérdezem nem te voltál-e Kék cross bukó és fölül pulcsi mentél sáv között de elértél egy busz mögé ahol megáltál, na én melleted sétáltam el onnan láttalak csak ha egyáltalán te voltál. Bár tegnap is ott voltál ugyanekkor tájt, na mindegy gondoltammegkérdem meg az üzenetedből is hogy 7kor indulsz te lehettél.
üdv szecska! ja igen a rendszám valami USA-XXX nem tudom a számot és valami profi drottal volt odarögzitve
Györfi istán
jaja,zsír kis gép
Ez a Gyurika régi motorja!
Theo Mikor megyünk már reggel együtt? én 7:00 körül szoktam indulni,deinkább később...
mert lehet hogy egyről beszélünk
Faisst egészen véletlen lakik ebben a városban egy 450 ccm-es Tm-es srác aki 250A igencsak kurvajol tolja ugy hallom ha tudod a nevét lökjed pls
melyik?
a kendős?
fasza az uj képed az adatlapodon :D