Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem naggyából 3000 órát is elmegy,és a javítása tuti nem több 850 forintnál.
Ne hülyítsük már egymást!60-ezer forintért mit tesznek bele Két szelepsapkát?
Ha a négyüteműbe nyúlni kell azt egy kiló alatt nem lehet megúszni!
200 órát pedig akármennyire amatőr szinten használod akkor sem megy el!
Olajcsere 5-8 üzemóránként
8 centit találtak ki hogy annyival magasabb, mint 4m.
Valaki okos mondja meg nekem mondjuk egy rmz250 vagy egy ktm sxf 250 felújítása mennyibe kerül,és mennyi üzemórát megy el amatőr szinten kb?valaki azt mondta kb 100üzemóra és utána 60ezer a felújítás utána 200 üzemóra és kb 120ezer a felújítás?na valaki hozzáértő?ja és mennyi üzemóránként kell cserélni az olajat amatőr szinten?kösziiii!
Nem is láttam olyanokat.
A kerék nem volt nagy rajta? Vagy illegális színű a ponyva? De köcsögök. Mert ha túlsúlyos, az okés, de felfelé kit zavar? Összezavarja a hófelhőket?
Emeljék fel a hidakat,az aluljárókat meg mélyítsék ki
Ja meg van akit lelőnek.De annak nem kell kicsengetni az 5-10 ezer forintos bűntit.
Nem nem csak kitalálták hogy magas a pót.
Most van szó falopásról az ertéelen. 5-10 ezer Ft a bünti. Hallod Zozi? Mit szólsz ehhez?
Hát a Románok már csak ilyemek

Skyro. Otthon vagyok már,úgyhogy ha ráérsz gyere a kézvédőkért!
Na hogyé? Vót kis zárjegy néküli cucc?
Á nem sok ma pakoltam le románba hogy b....k meg.Jól le húztak a vámon.
Szívesen
SZB. Mi a hír 24 tonnás körökben?
Köszi nikk
Szesz.
Gumicserét biztosan. Ha adhatok egy tanácsot, ne húzd rá a felnire a szelepanyát. Akkor látni fogod, amikor kezd elferdülni és már nem sok van hátra. Ha ilyenkor megigazítod, akkor nóproblem
jah és a hátsókerékből. Itthon meg kicsit éget szag volt a keréknél mit jelenthet?
szerencséd van
nem csak sikerült kanyarba eldriftelnem
legalább az elsőből és szépen felnyaltad a földet
Kiszakadt a belsőmből a szelep motorozás közben
Télleg az. A 250-es RMX megy ilyesmi áron, mint ami nekem van. Ha jó a mocc, alkalmi vétel
Én majd hónap. Addigra talán eláll, és frankó puha talajba vágnak majd a bütykök...