Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma hoztam el tőle a kerekemet..
Vannak olyan öreg szakik, akiknek a tudását el kell ismerni. Autós és motoros szakmában egyaránt találkozok ilyenekkel. Nem mi találtuk fel a spanyolvigaszt...
Szal ő japánba küldte postával a hengreit nikasiloztatni, amik év közben gyűltek össze. Ott megnézték, hívták, melyik mennyibe kerül, kell-e-lehet-e javítani. Azoknak a minősége is ingadozó volt. Namármost, ha japánban nem csinálják meg 100%-osra, akkor sehol sem... Még ha apait anyait belead is a gépműhelyes. Nem biztos, hogy csak rajta múlik. A power és a többi alkatrész helyének kopásait pedig már abszolút nem javítják.
Koch Ferenczet ismered?
Olyan 6 óra körül értem haza. Naggyából azóta. Nemtom, hogy az milyen időtényező
Az tök jó. Alig kerül pénzbe. Én hétvégenként olyan láda körül szoktam porlasztani....
Nem. Miért, küldtél valakit?
Á, az időtényező magas...
Hosszú időre 11 sör, az nem sok. 1 órán belül- na az sok
ne legyél már ilyen passzív! hívtak a gépért?
Ez mind tökjó, csak semmi köze a témához.
Akkor maradok egy kicsit ( téged fognak hibáztatni )
Hát, néha alig merem felhívni...
Az minimum 10 perc...
Eddigi csúcs 50 perc körül volt és ő hívott
nem sok az bazze? én 5-6 után kikészülök,még fiatal vagyok
Tizenegyedik bont
punnyadsz?!
Áruló..

Az édesapjával még nem találkoztam, viszont legendákat már hallottam róla, le a kalappal előte!
Még sert!
Nah megyek aludni
VISZLÁT
Nóproblémó
mellényomtam... bocsesz
A fiairól nem nagyon szokott mesélni az öreg, csak versenyekkel kapcs. inkább. Van egy régi vidije: lakásban előszobában rakja össze a yamaha 250 spec gépet, a körfolyosós lakásban a 2.-on; gyerek meg a szerszámosládán ülve majszolja a kiflit...
Okés, csak ez nem erre a válasz
azért próbáld ki, hátha kinyílik az Akra mint a tubarózsa
Négyütem kilő mindent a kipuból, ja, ja!
Azt dughatják (baszhatják )
Tapasztalat...
Az öreg nem krosszmocikkal foglalkozott, hanem kőkemény 125-ös GP gépekkel, amik 60le-t tudnak. A 250-esek meg 300 felett tudtak egyenesekben. Az 500-as 4hengereskről nem is beszélve. A henger tartóssága pedig anyagválasztás függvénye. Egy 125 persze, hogy jobban kophat, de egy 250-nél ugyanazt tudhatja. Én is vettem hüvelyt 1x a kawámba, ami nagyon szar volt(habár wiseco-tól jött), de aztán ment az öreghez...
Az öregről pedig nagyobb tisztelettel kéretik beszélni! Nem ismered sem őt, sem a munkáit!