Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy önként örömmel ide adod
Ezt a fletótól tanultad?
Ingyéééé, gyorsan, feltűnés nélkül?

A lexebb magyar szavak egyike a következő: ingyér
Mi nem lopunk. Ha kell valami elvesszük.
Szakadt rossz gumik ezek ingyé lehetett elhozni
Már a bányaló látott gyengén?
Nem loptuk. Gyenge látási viszonyok között eltűnt
Nem szóltak még, hogy lopkodjátok?
Vastag gumiszönyeg bányában a szállító szalagról van
Jó ez... és valami automata váltós szuzukit nyomattál?
Milyen anyagból vannak ezeke a csíkok? Ponyva?
És Lapátmen is tette a dolgát
Az utolsó képen, ha egy kicsit nyomna ki is pottyanna a gyerek
Metzger1 barátom mai is motorozott . Pár kép a mai napról:
Mi ez a hajléktalan szálló ...itt is éjszakázól papa
semmi kárt nem okoznak a motorok az erdőben
most nézem nem sikerült a fotó... csak ez ..retekbe voltunk ..olyan kemény és poros , hogy majdnem lehetetlen menni ...kutyaszar
de rehabilitálódni jó volt
Mármint az erdőn nem látható semmi kártevés.... csak dús lombú fák sűrűn, buja aljnövényzettel..... hajrá endurósok

Én meg autóztam az erdő mellett... ahol menni szoktunk... hát, ez nekem kell, akárhogy is fáj a hátam...

Ráadásul kívülről semmi sem látható rajta.... semmilyen kártevés... csak a fák jó sűrűn

Tehát ha valami természetvédő köcsögnek baja van velünk, jöjjön, keressen nyomokat.... ide hagyok a fejemre szarni, ha megtalálja segíccség nélkül a nyomunkat....
Ez volt a receptre írva mi ....mondjuk DR.BUBÓ is aszonta a betegség okozója a gyógyítója is lehet ...ovattyával Zizi
gyerekeeek ...ma sikerült egyet motoroznom végre....
crosspályán gurulgattam rmz 450 -el kicsit
tiszta jó volt...már amennyire lehetett...de a lényeg gyógyhatása van az biztos
szevasztok...na akkor egy közös ec csapatás mikor lesz?nincs még fix időpont meg helyszin?
Ahoz hogy teljesen szétszedd spec szerszámok kellenek de amit te akarsz [ szimering meg olaj csere] azt simán meg lehet csinálni kiveszed a telló szárakat kiszedsz mindent belőle amit csak tudsz aztán egy hirtelen rántással szét fog jönni és a többi adja magát [valahova fogasd be a lenti részét].

A tisztitáshoz inkább fékspray-t javasolok nem drága viszont az biztos hogy nem lesz koszos utána semmi!

Az össze rakáshoz meg itt egy ki segítség remélem megtallaod a gépedet: http://fiche.ronayers.com/Inde...