most nézem nem sikerült a fotó... csak ez ..retekbe voltunk ..olyan kemény és poros , hogy majdnem lehetetlen menni ...kutyaszar
de rehabilitálódni jó volt
Én meg autóztam az erdő mellett... ahol menni szoktunk... hát, ez nekem kell, akárhogy is fáj a hátam...
Ráadásul kívülről semmi sem látható rajta.... semmilyen kártevés... csak a fák jó sűrűn
Tehát ha valami természetvédő köcsögnek baja van velünk, jöjjön, keressen nyomokat.... ide hagyok a fejemre szarni, ha megtalálja segíccség nélkül a nyomunkat....
gyerekeeek ...ma sikerült egyet motoroznom végre....
crosspályán gurulgattam rmz 450 -el kicsit
tiszta jó volt...már amennyire lehetett...de a lényeg gyógyhatása van az biztos
Ahoz hogy teljesen szétszedd spec szerszámok kellenek de amit te akarsz [ szimering meg olaj csere] azt simán meg lehet csinálni kiveszed a telló szárakat kiszedsz mindent belőle amit csak tudsz aztán egy hirtelen rántással szét fog jönni és a többi adja magát [valahova fogasd be a lenti részét].
A tisztitáshoz inkább fékspray-t javasolok nem drága viszont az biztos hogy nem lesz koszos utána semmi!
A lexebb magyar szavak egyike a következő: ingyér
de rehabilitálódni jó volt
Én meg autóztam az erdő mellett... ahol menni szoktunk... hát, ez nekem kell, akárhogy is fáj a hátam...
Ráadásul kívülről semmi sem látható rajta.... semmilyen kártevés... csak a fák jó sűrűn
Tehát ha valami természetvédő köcsögnek baja van velünk, jöjjön, keressen nyomokat.... ide hagyok a fejemre szarni, ha megtalálja segíccség nélkül a nyomunkat....
crosspályán gurulgattam
tiszta jó volt...már amennyire lehetett...de a lényeg gyógyhatása van az biztos
A tisztitáshoz inkább fékspray-t javasolok nem drága viszont az biztos hogy nem lesz koszos utána semmi!
Az össze rakáshoz meg itt egy ki segítség remélem megtallaod a gépedet: http://fiche.ronayers.com/Inde...