Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos csak a vásár helyén érvényes az akció úgy látom. . És nem hiszem h arra tévedek ez időtájt
Záhonyból meg messze lenne érte menni...
Föl kell hívni őket. De nekem volt hogy még engedtek az akciós árból is mert vittem néhány dolgot, szal érdemes személyesen szerintem. Ez Budaörsön volt.
Köszi!
Páncélhoz vesevédő is kell, nem?
Az universalmotor 6-7-ei akciója rendelés esetén nem érvényes?
páncél sztem jobb ha kényelmesen akarsz motorozni ,mert sokkal kényelmesebb,,könyebb,,nem meleg minta dög,,hamar fellehet venni,,nemtom én csak péncélt vennék tuti+ hozzá egy könyökvédőt,,jobban jársz mint a kényelmetlen protektoringben lenni:S a-a crossgatyába nincs protektor,,venni kell térdvédőt..
universalmotor.hu katt ide itt van minden....ha elég jó minőséget akarsz "olcsón" akkor Ufo sztem jó.
Kösz a helpet! Engem az érdekelne még h véleménytek szt páncél vagy ing? Mert ugye ing az teljes felsotestet levédi, páncélhoz kell még könyök? Javítsatok ki ha tévedek. . Aztán deréktól lefele? Az mx nadrágban is van térdprotektor pl v vegyek külön stb. Szóval ilyenekkel nem vagyok tisztában..
Írjatok légyszi!
Köszi!
drz-be hol nézhetek fékbetétet,illetwe emnnyibe wan első-hátsó kellene!köcce előre is
Sziasztok!
Légyszíves segítsen vki cross ruházat ügyben! Már vagy 2 hónapja csak azon agyalok hogy mit honnan..
Ruházat topicba azért sem írok most mert ott inkább speedesek vannak.
MSN: Krisztian000@yahoo.com
Vegyen fel vki! Előre is köszi!
Krisztián
Ha levedli mindenki a gipszét nyomat6nánk pár tábla gipszkartont belőle,csak az újra hasznosítás kedvéért ...mert láttam sajna elég sok gipsz van itt a fórumon...jobbulást mindenkinek
Fogalmam sincs
Ez a multheti ADAC?
legjobb lenne egy rendszámos enduro 2 szett kerékkel(SM+bütykös) es két szett futóművel...

...mert megérdemlem
ebbe a sorrendbe jó lesz...köszi
de fajtára gondoltam ...cross enduró supermotyó
öszi projektem lesz...márka meg tipus még ismeretlen...nem vagyok elfogult ,igyekszek majd objektivan dönteni majd....
Ámen... több turnussal is voltunk már hasonlóan.... voltak babodról, pécsról.... meg még ausztriából erzberg matricás srácok is.... mondjuk őket a túravezetőnk kísérte, zsíros lóvéért.... és még azok is vigyorogtak

Szopatók vannak bőven, de nem vok biztos benne, hogy én nem fakadok sírva.... a túravezetőnk sok-sok év után is hanyatt esett az egyiken most vasárnap.... tehát élmény van errefelé, az tuti. Néha jönnek kezdők, aztán kevés, aki marad... csopperral betonon eccerűbb

De leginkább az itt a baráti, hogy a grízes helyeken van alternatív megoldás is csopperesek számára... egyébként meg viszonylag baráti a hely, mert sziklák, kövek nincsenek, csak jó kis sárga agyag
hát jöhetsz szívesen látunk... veszel motort ? milyet vásárolsz ?
ööö
Szervusz zoozee..

Mi ujság van veled,még mennyi idő a felépülésig?Remélem minél eéöbb,aztán öszre ha ugy jön ki a lépés én is csatlakoznék egy endurós csapatáshoz....
még tegnap este válacoltam...meg most is küldtem mail
mimimi?

Most én vagyok a soron ooops sorry...
ja ti magánba izéltek
Bassza meg, még a címem is tudod Nembaj, ha lejössz kinyírni, akkor motorral gyere aztán megyünk egyet