Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most a feketenadálytő(black nadálytő) krémet javasolták a bordákra meg mindenre...még nem próbáltam de megfogom..lehet ma

a véres sebekre meg a körömvirágkenőcs az nagyon jó....már ezerszer használom...szerintem kenyérre is jó
mondjuk nekem ide a köves sziklásra a c10 pont semmire nem valo,,,
és szerintem az igazi szopások ill. a még nagyszopások javarésze nincs is rajta a filmeken......
ezen pont sikerült ott lennem...jó volt és gyalog élő közelségben centikre tőlem láttam egy két csodát az erdőbe amit megmondom őszintén ...egyrészt nem is láttam még, meg talán be se merném vállalni....a saját motorommal biztos nem ...
ne vegyél ilyen fos gumikat, bár ezt név szerint nem ismerem de egyszer vettem én is valami 7 ezerért egy névtelen, gumit, és pontosan egy azaz egy motorozást birt ki az antennás hegyen, nap végére hiányzott rola a kétharmad bűtyök tőben,,, na az volt a drága gumi,,
Hali! Itthon vagyok, mert nem bírom a melómat ellátni ezzel a háttal... Bár most má jobb volt iccaka

Van valami ötletetek, mivel lehetne kenegetni egy fájós hátat? Valami tuti?

Gumailag, ha alacsony kőccségvetésből akarjuk megoldani, télleg legjobb a mitasz vagy a kenda

Megnéztema Rodeót.... hát, nem valami gyenge.... eddig is sejtettem, hogy nem egy lájtos, motorbejáratós hely.... az a sziklákon pattogós rész rendes szopatós... nem látni az élvezetet az arcokon
hát most az van jobban....kapok levegőt frankón...csak a köhögés, tüsszentés, csukélás meg a ráfekvés meg a környékbeli izmok mozgatása szar ....
lábamat meg már nagyon hiányolom .. mankómon megint tönkre ment a gumi
2 hete tettem újakat...205ft/db és alig van kilométer benne
Amúgy szewasztok
hogyhogy korán reggel gép előtt kucorgás ?
szia
igazad van lehet, hogy szar ..bár én nem használtam még ilyet sőt a társaságból senki......

ájlávju C-10 mitas csak kár , hogy leállítják most a gyártását
gratula neked,, jol mentél, te nyerted meg, nem,,?
Hali!
Ja, tökjó...bár még akkora rinyám van mint állat...nem kicsit elszoktam a SM-tól a másfél év alatt

Láttam neked meg tuningoltak a gipszeden...bordád hogy van
Nem valami kínai fos? Én eccer vettem olyat, mindenre jó volt, csak haladni nem lehetett vele. Meg sáros parton odalazni se... párezer forint miatt sztem nem érdemed szenvedni
morgen csájék,
szewa dani...na jó lett a gumid?
Legalábbis praktikus.

Amúgy a protektoringgel az a baj hogy nem véd annyival jobban mint amennyivel kényelmetlenebb (nekem is az volt, de most már inkább páncélt hordok)...viszont ha aszfalton is akarsz menni akkor ennek ellenére inkább az inget javaslom, ott a páncél szinte semmit nem ér
és bent pörögsz vele a szobába
Egy jó kis 625-ös mondjuk?
Kicsit szarok a KTM miatt, nem nagyon merek vele kimenni utcára....igaz, hogy csak 125 ccm, de 29kw, az még az Akor.ba se fér bele, nagymotoros jogsi kéne hozzá
Ezekről tud valaki mondani nekem valamit? Érdemes ezt megvenni? Az ára elég jó, de valószínű olyan is...
Megyek reggel feladni, nem kell félni, megérkezik hozzád még a héten...amúgy meg megköszönhetnéd nekem, hogy vigyázok a pénzedre, úgyis csak elinnád
most kimegyek a postáládába és ha nincs tele húszezressel akkor meghalsz
ja és páncél természetesen
Jó reggelt Én meg ezüst
ja és aranyat leltem
jó reggelt!