Köszi.
Nincs róla képem, elméletileg 2004-es, de szerintem 2001-es (mitha pont azt találtam volna meg a Bikepicsen.) de majd jobban szemügyreveszem, lehet csak benéztem. Olaszból lett behozva a moci, már várom a tesztet, kíváncsi vagyok, hogy megy. Jó könnyű-keskeny egyébként a motor, legalábbis nekem nagyon annak tűnt. Mind1 az idő úgy is mindent elárul.
már megvette ..? mert akkor nem osztok meg semmit...
hányas évjáratú a gépe...jó állapotban van ?fotó?
amúgy nekem egy régebbi 96-os mosdellel volt némi tapasztalatom...de csak kicsi...
annyit , hogy ha jó állapotban van ..ügyes enduró motor..lehet vele menni ...
nekünk meggyűlt a bajunk vele de nem a husky tehetett a bajról hanem előző gazdi gondoskodása miatt volt baj vele.....nem az enyém volt hanem egy haveromé.....de pár karistot mentem vele...
szerintem el lehet endurózgatni vele...szervízigénye annyi mint a többi kétütemnek ....semmi nagy dolog
jó olajak / légszűrő tiszta legyen/ hűtés jó legyen..aztán megy 1-2 évet az ha van benzin..
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 250-es WR Huskyval kapcsolatban, szervizigény tartóság stb. Az egyik haveromnak sikerült egyre beruházni, elég bitang hangja van, az biztos.
Sztem ilyen szarul akkor is mennének a dolgok, ha senki se vezetné az országot... sőt, lehet, akkor jobb lenne, mert senki se venne fel további államkölcsönt azért, hogy zsebretegye
Nincs róla képem, elméletileg 2004-es, de szerintem 2001-es (mitha pont azt találtam volna meg a Bikepicsen.) de majd jobban szemügyreveszem, lehet csak benéztem. Olaszból lett behozva a moci, már várom a tesztet, kíváncsi vagyok, hogy megy.
hányas évjáratú a gépe...jó állapotban van ?fotó?
amúgy nekem egy régebbi 96-os mosdellel volt némi tapasztalatom...de csak kicsi...
annyit , hogy ha jó állapotban van ..ügyes enduró motor..lehet vele menni ...
nekünk meggyűlt a bajunk vele de nem a husky tehetett a bajról hanem előző gazdi gondoskodása miatt volt baj vele.....nem az enyém volt hanem egy haveromé.....de pár karistot mentem vele...
szerintem el lehet endurózgatni vele...szervízigénye annyi mint a többi kétütemnek ....semmi nagy dolog
jó olajak / légszűrő tiszta legyen/ hűtés jó legyen..aztán megy 1-2 évet az ha van benzin..
Esetleg meg is osztanád velem?
Van valakinek tapasztalata 250-es WR Huskyval kapcsolatban, szervizigény tartóság stb. Az egyik haveromnak sikerült egyre beruházni, elég bitang hangja van, az biztos.
máskor korábban keljél fel bélám !
Szevasztok
de ugye a henger is lett csináltatva akkor is elég a 2 tank?
1.30 as keverékkel
Sztem ilyen szarul akkor is mennének a dolgok, ha senki se vezetné az országot... sőt, lehet, akkor jobb lenne, mert senki se venne fel további államkölcsönt azért, hogy zsebretegye