Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem link lesz az 70%.
Na, erre én is kíváncsi leszek...árat tudsz amúgy?
Köszi.
Nincs róla képem, elméletileg 2004-es, de szerintem 2001-es (mitha pont azt találtam volna meg a Bikepicsen.) de majd jobban szemügyreveszem, lehet csak benéztem. Olaszból lett behozva a moci, már várom a tesztet, kíváncsi vagyok, hogy megy. Jó könnyű-keskeny egyébként a motor, legalábbis nekem nagyon annak tűnt. Mind1 az idő úgy is mindent elárul.
már megvette ..? mert akkor nem osztok meg semmit...

hányas évjáratú a gépe...jó állapotban van ?fotó?

amúgy nekem egy régebbi 96-os mosdellel volt némi tapasztalatom...de csak kicsi...
annyit , hogy ha jó állapotban van ..ügyes enduró motor..lehet vele menni ...
nekünk meggyűlt a bajunk vele de nem a husky tehetett a bajról hanem előző gazdi gondoskodása miatt volt baj vele.....nem az enyém volt hanem egy haveromé.....de pár karistot mentem vele...
szerintem el lehet endurózgatni vele...szervízigénye annyi mint a többi kétütemnek ....semmi nagy dolog
jó olajak / légszűrő tiszta legyen/ hűtés jó legyen..aztán megy 1-2 évet az ha van benzin..

Esetleg meg is osztanád velem?
van
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 250-es WR Huskyval kapcsolatban, szervizigény tartóság stb. Az egyik haveromnak sikerült egyre beruházni, elég bitang hangja van, az biztos.
hú ezt nem ide akartam
gyurika megjöttek az alkatrészeid amik innen jönnek....amik tehozzád mennek azok mikor jönnek?
most volt itt a postás megjött a lecsó...köszi
7:24 - kor ? há viccelsz
máskor korábban keljél fel bélám !
Neee, el akartam vinni az aranyat
Szevasztok
morgen
kössz!
de ugye a henger is lett csináltatva akkor is elég a 2 tank?
1,5-2 tank
1.30 as keverékkel
szerintetek mennyit kell járatni a cr 500-at friss hüvelyezés és uj dugó után?
köszi de inkább beviszem décziékhez holnap .....aztán megcsinálnak mindent rajta és cső
Ne kívánj nekem leszálló fényeket, mert az akkor azt jelenti, hogy felettünk szállnak le a gépek és az elég zajos. így este fele
Na, kellemes leszállófényeket ferihegyen, elmentem elájulni...
Ja... de akkor kit?

Sztem ilyen szarul akkor is mennének a dolgok, ha senki se vezetné az országot... sőt, lehet, akkor jobb lenne, mert senki se venne fel további államkölcsönt azért, hogy zsebretegye
Inkább egyiket se lássuk meg
Lehet, mindegy... megláttyuk
Á ö már nem a barátom most az zorbán a haverom