Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali jóéjt!
Te Hétfőn motorozol?
Bujtor Filmek közül
de a pálya "igényedet" is leírhatod
Na joccakát mindenki megyek mert holnap moci és ki kell magam aludni!
Én nem is a crossokról beszéltem
Mármint.... az eső, a homok, a pálya...vagy mik közül? Vagy a Bujtor-filmek közül? Talán a Pogány madonnát...Vagy a Hamis a baba...vagy...
te melyiket nézed szívesen?
pontosan.
Az jót tesz a tiszta homok pályának...csak holnap délután legyen jó idő...
Jó eight!
Nekem a 450 be nem is lessz ilyen mert remekül kapcsol a kuplung ha odahúzom neki árkot ás mögöttem tehát nem fog tölle jobban gyorsulni a kanyarba meg nem kell váltanom tehát minek is? a moto gp meg a superbike biztos kihasznállja de a mifalytánknak felesleges pénzkidobás.
Jó éjt mindenkinek!
Esik az eső amúgy
Igaz nem az Elvarázsolt Dollárba van de Bögyös maca
estét all!
jóéjt!
na jó éjt mindenkinek

HALZ! (Most ez a rész volt)
120 dinnyénk oda! fél perc 170 dinnyénk oda
Vagy ez lesz amit mondasz!tegnap elött voltam kint,egyedül volt kint egy srác yamahával.
Akkor lehet monor lesz belöle te mész monorra?
Mért nem jöttök a reptérre körbe ott is lájtos erősödni nem rossz és a társaság is jó
"tűz, Csucsu"

Azok a gömbvillogós ezerkettes Ladák, meg a zöld és piros bakelit-telefon...Imádom
Aha ez így van tudom h szinte ugyan azt írtam de valakinek látod azért mégsem hülyeség!
amúgy az sm fórumba smhooligannak van az SMR be ha jól tudom őtőle kellene kérdezni h mien!
Azt hiszem idén év elején még egy versenyt csinállnak rajta de se előtte se utánna nincs mocizás!
aha,kösz,Haver most hivott hogy holnap oda megyünk de igy nem!Mióta?tavaly még volt ott verseny!?