Nem tudom még nem szándékozom eladni az még kb 1 év mire melózni tudok(nem nyári munka mert az már kedden kezdődik)
úgyhogy még odébb van de azonn is gondolkozom h leteszem a jogsit és rendszámos crm 250 est veszek!
úgyhogy vannak tervek:)
Aha úgy volt h más idomok lesznek rajt de aztán úgy vagyok vele ha eladom majd a cr-t akkor vmi újabb ktm et akarok majd talán 00 vagy 01 es 250 est és akkor majd arra jó lessz vagy ki tudja még mikor lessz ktm em!
de a telóvédő az jó volt a cr re és ezért ráraktam mert jobban mutat vele!
ö-ö nem az enyém csak ien műanyagot kerestem bikepicsről szedtem de aztán rászántam magam és secc perc alatt csináltam ien felfogatót!
majd rakok be róla képet h mien lett!
Sziasztok!
Milyen hülye álmom volt az este, azt álmodtam, hogy elindultam motorozni de itthon felejtettem a térdvédőm, visszamentem érte, aztán rájöttem, hogy a motort is itthon hagytam, ráadásul nem volt itthon amivel felköthetném az utánfutóra, mire találtam valamit már sötét lett. Kicsit kelehetek már.
Egyébként mi újság? Zoozze levették a gipszet? Milyen a lábad, funkciónál?
köszöntem
csak azért kérdeztem mert kaptam ktm telóvédőt és az fekete és fel raktam csak nem volt ien fekete felfogató és úgy csináltunk hozzá(nagyon jó lett) és h van-e neki valami más szerepe de akkor nem
mégegyszer köszi
úgyhogy még odébb van de azonn is gondolkozom h leteszem a jogsit és rendszámos crm 250 est veszek!
úgyhogy vannak tervek:)
de a telóvédő az jó volt a cr re és ezért ráraktam mert jobban mutat vele!
de te is írtad nem hogy más idomokat akarsz? (Tudom hogy adris más idomokat rakott a motorjára)
majd rakok be róla képet h mien lett!
Milyen hülye álmom volt az este, azt álmodtam, hogy elindultam motorozni de itthon felejtettem a térdvédőm, visszamentem érte, aztán rájöttem, hogy a motort is itthon hagytam, ráadásul nem volt itthon amivel felköthetném az utánfutóra, mire találtam valamit már sötét lett. Kicsit kelehetek már.
Egyébként mi újság? Zoozze levették a gipszet? Milyen a lábad, funkciónál?
csak azért kérdeztem mert kaptam ktm telóvédőt és az fekete és fel raktam csak nem volt ien fekete felfogató és úgy csináltunk hozzá(nagyon jó lett) és h van-e neki valami más szerepe de akkor nem
mégegyszer köszi