Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, Köszi. SRS Milyen **** márka ez?
Okés bocs
Nem tudom még nem szándékozom eladni az még kb 1 év mire melózni tudok(nem nyári munka mert az már kedden kezdődik)
úgyhogy még odébb van de azonn is gondolkozom h leteszem a jogsit és rendszámos crm 250 est veszek!
úgyhogy vannak tervek:)
legalább nem kell protektor mert ott a gipsz
Inkább lett volna valóság , mert akkor ma pótolhatnám,de hát így gipszel…
mennyiért adod el?
Aha úgy volt h más idomok lesznek rajt de aztán úgy vagyok vele ha eladom majd a cr-t akkor vmi újabb ktm et akarok majd talán 00 vagy 01 es 250 est és akkor majd arra jó lessz vagy ki tudja még mikor lessz ktm em!
de a telóvédő az jó volt a cr re és ezért ráraktam mert jobban mutat vele!
jah értem
de te is írtad nem hogy más idomokat akarsz? (Tudom hogy adris más idomokat rakott a motorjára)
ö-ö nem az enyém csak ien műanyagot kerestem bikepicsről szedtem de aztán rászántam magam és secc perc alatt csináltam ien felfogatót!
majd rakok be róla képet h mien lett!
biztos hogy álom volt?
Komoly mi, visszafelejövet néztem, hogy üres a futó..
már látam
most motor nélkül mentél motorozni?
most ez a te motorod?
Sziasztok!
Milyen hülye álmom volt az este, azt álmodtam, hogy elindultam motorozni de itthon felejtettem a térdvédőm, visszamentem érte, aztán rájöttem, hogy a motort is itthon hagytam, ráadásul nem volt itthon amivel felköthetném az utánfutóra, mire találtam valamit már sötét lett. Kicsit kelehetek már.
Egyébként mi újság? Zoozze levették a gipszet? Milyen a lábad, funkciónál?
Galus ilyen speckó műanyag lábrögzitöt kapott
köszöntem
csak azért kérdeztem mert kaptam ktm telóvédőt és az fekete és fel raktam csak nem volt ien fekete felfogató és úgy csináltunk hozzá(nagyon jó lett) és h van-e neki valami más szerepe de akkor nem
mégegyszer köszi
nézd meg mi folyik gyöngyösön
továbi szép napot! én megyek gyöngyösre állítólag supermoto verseny van sziasztok
Meg postinor
Cak kvarelinem van
Hozzá algopirint!
az tuti lesz! mondjuk még nem cseréltem. de szerintem nem lehet olyan nagy dolog!
Mióta Zozinak le vették a gipszét nem is ir ide le vagyunk szarva. Biztos ment motorozni.
Majd viszek ki nagyítót! és megpróbállom megkeresni!