felvagyok véve videóra, hogy kilátogattam crosspályára és verettem az rmz -nek óvatosan egylábbal a pályán .....meg bohóckodtam vele kicsit.... nagyon jót tesz
mi a jó kurva anyjuknak raknak bele zéger gyűrűt a kerék agyba a csapágy elé? eddig eggyik mocimban sem volt...ez meg most szopat rendesen....rászorult a zéger gyűrűre az alcsi..és nem tudom kiszedni..kurvára elegem van ebből már.... lehet hogy eladás lessz a vége, és egy életre megunom a felesleges pénz kidobást....
na re....
a hátsó kerekem csapágyas lett....de ugy, hogy a tárcsa felőli csapágyak ugy széthullottak, hogy amikor kivettem a kereket, kipotyogtak belőle a golyók, és a középső tengelyt is ami benne van kivályták a golyók nyomban..fasza..szoptam egy kicsit....
de azért Kornél jó helyen végzett KTM-mel...
Coppins Yamahájával vmiért ellassult :S asztem depresszióba szenved vagy mi?
Pourcel egyből megelőzte Coppins oszt nyert!
jól van azt még első nap nem merném de eljön szerintem az idő...
hát szopás gyalogolni vele...de nem fáj és lassan terhelgetem .....még olyan vagyok mint egy birodalmi lépegető
a hátsó kerekem csapágyas lett....de ugy, hogy a tárcsa felőli csapágyak ugy széthullottak, hogy amikor kivettem a kereket, kipotyogtak belőle a golyók, és a középső tengelyt is ami benne van kivályták a golyók nyomban..fasza..szoptam egy kicsit....
de most a 2. futamban 27....
valami beszart a motoron az tuti..
Coppins Yamahájával vmiért ellassult :S asztem depresszióba szenved vagy mi?
Pourcel egyből megelőzte Coppins oszt nyert!
szép ...hát nem irígylem