Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozee válaszolj pls!
Jó is az ennyi idő után, de csak óvatosan

jól van azt még első nap nem merném de eljön szerintem az idő...
Na megyek lefürgyézni és lehet lesz egy kis aranyeső vagy nagy
felvagyok véve videóra, hogy kilátogattam crosspályára és verettem az rmz -nek óvatosan egylábbal a pályán .....meg bohóckodtam vele kicsit.... nagyon jót tesz
Hát igen annak száradjon le aki ma nem ugrott legalább 23-25 métereseket kb 5-6 méter magasan
vagy egykerekezett
én csak azt tudom mondani , hogy száradjon le a gyíkja annak aki ma nem ugratott crossgéppel

hát szopás gyalogolni vele...de nem fáj és lassan terhelgetem .....még olyan vagyok mint egy birodalmi lépegető
Zozzi lábad hogy van?
Galus mester is kilátogatott hozzánk.
jó estéket béláim!
A mai nap. Én is most jöttem haza .Gery a képek.
mi a jó kurva anyjuknak raknak bele zéger gyűrűt a kerék agyba a csapágy elé? eddig eggyik mocimban sem volt...ez meg most szopat rendesen....rászorult a zéger gyűrűre az alcsi..és nem tudom kiszedni..kurvára elegem van ebből már.... lehet hogy eladás lessz a vége, és egy életre megunom a felesleges pénz kidobást....
Hali megjöttem a mocizásból. Nem vittem túlzásba mert még mindíg fáj a bordám. De azért jól esett!
na re....
a hátsó kerekem csapágyas lett....de ugy, hogy a tárcsa felőli csapágyak ugy széthullottak, hogy amikor kivettem a kereket, kipotyogtak belőle a golyók, és a középső tengelyt is ami benne van kivályták a golyók nyomban..fasza..szoptam egy kicsit....
kornél 8. lett
de most a 2. futamban 27....
valami beszart a motoron az tuti..
de azért Kornél jó helyen végzett KTM-mel...
Coppins Yamahájával vmiért ellassult :S asztem depresszióba szenved vagy mi?
Pourcel egyből megelőzte Coppins oszt nyert!
asztem 8. vagy 9. nem tom
És a Kornél
Pourcel nyert! Kawa Powaaa!
És ez milyen dugattyú? Prox az ennél jobb igaz? mert az lenne a következő kiszemelt.
mind a kettő balos

szép ...hát nem irígylem
MX1/MX2 Motocross VB France - 2008 június 15, Eurosport2 15.00 óra
Most sikerül indulnom mocizni szép napot mindenkibe