Hát, szép történet. Mongyuk, én sose voltam lelkileg túlzottan érzékeny. És valahogy mindíg úgy adódott, hogy ha genyó voltam a nővel, a végén még az kért elnézést... nem akarok Neked semmi tanácsot adni, csak biztos tudod, hogy rengeteg nő van ám a világon... nehogymá egy miatt ártson magának az ember
Én ezt itthon az alkatrészekkel szoktam csinálni. Az asszony úgy tudja, 1500ft egy uj hátsó gumi. A dugattyú 5000ft volt a szelepek meg 8000ft a négy darab . A kocsimra a felniket a gumikkal 30-ért vettem
Én is ezt tervezem, ha kapok még lehetőséget. De Ő nem szeretné, ha eladnám, nem kell győzködni vagy ilyesmi, ragaszkodik hozzá mert tudja nekem kell. Én viszont ugyérzem, a motorral nem tudom megcsinálni, az kicsi kell pont kell. De mondhatnám úgy is, az a kicsi, ami van.
Az autóm, a motorom, a sisakom és a csizmám legyen minőségi a többi le van szarva. amúgy fox csizmám van hetven valahány ezer forintos és egy kalap szar .
Ez szerelmi bánat a javábol Adok egy jo tanácsot ha enyire szereted igérj meg neki mindent vedd el feleségül és mond meg neki hogy intézze a dolgokat/lakás meg ilyesmi/ mikor sor kerül az eladásra ,mond azt hogy eladhatattlan a mocid csak bagot kapnál érte ,anyiért meg nem éri meg eladni.
A gipsz az lényegtelen. Csütörtök este vita, péntek terveztem hogy elutazok, este aztán átmentem a barátnőmhöz (hazaköltözött), reggelig beszéltünk, hazajöttem 11-kor mentem vissza. A mamája kicsit kiakadt hogy nézek ki, adott egy altatott, de lefeküdtem aludni ma este 7-kor, és most itt vagyok.
térdvédő,prot ing,csizma,szemüveg nem az a mi a sisakkal van
ez
Én akkor betérdeltem a röhögéstől, és csak új motrosruhám lesz, az tuti
forma dominator tx alulról az első
akkor másikat mutattam és ara is ugyan ezt írtad