Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked meg marad a simlis lóvé... ami soxor több a hivatalosnál
Nem tudja hogy mennyi a mellékes.
Vegyél egy katonai oldalzsebes nadrágot 5000-ért, aláfér a térdvédő meg a csizma is és még jobban is szellőzik mint a krosszgatyák...
Itten meg az én barátnőm.
És nem tűnik föl neki hogy "kicsit" több pénz tűnik el mint amivel el tudsz számolni?
amúgy minden másom megvan csak nadrágom nincs:(
térdvédő,prot ing,csizma,szemüveg nem az a mi a sisakkal van sisak nyakvédő kesztyű mez
A fizetésem az utolsó fillérig haza adom de komolyan.
Rengeteg nő van, de belőle csak egy.
És azt mondod neki, hogy 50e-t keresel vagy mi?
Vazze, Te egy oltári nagy hazug disznó vagy... pont mint én
Hát, szép történet. Mongyuk, én sose voltam lelkileg túlzottan érzékeny. És valahogy mindíg úgy adódott, hogy ha genyó voltam a nővel, a végén még az kért elnézést... nem akarok Neked semmi tanácsot adni, csak biztos tudod, hogy rengeteg nő van ám a világon... nehogymá egy miatt ártson magának az ember
Én ezt itthon az alkatrészekkel szoktam csinálni. Az asszony úgy tudja, 1500ft egy uj hátsó gumi. A dugattyú 5000ft volt a szelepek meg 8000ft a négy darab . A kocsimra a felniket a gumikkal 30-ért vettem
Én is ezt tervezem, ha kapok még lehetőséget. De Ő nem szeretné, ha eladnám, nem kell győzködni vagy ilyesmi, ragaszkodik hozzá mert tudja nekem kell. Én viszont ugyérzem, a motorral nem tudom megcsinálni, az kicsi kell pont kell. De mondhatnám úgy is, az a kicsi, ami van.
lazer
ez
De ravasz
Az autóm, a motorom, a sisakom és a csizmám legyen minőségi a többi le van szarva. amúgy fox csizmám van hetven valahány ezer forintos és egy kalap szar .
Ez szerelmi bánat a javábol Adok egy jo tanácsot ha enyire szereted igérj meg neki mindent vedd el feleségül és mond meg neki hogy intézze a dolgokat/lakás meg ilyesmi/ mikor sor kerül az eladásra ,mond azt hogy eladhatattlan a mocid csak bagot kapnál érte ,anyiért meg nem éri meg eladni.
És a sisakod?
hát azt elhiszem
De a sztori igaz.... és aki használt ruhát akar venni, hát gondolja át

Én akkor betérdeltem a röhögéstől, és csak új motrosruhám lesz, az tuti
http://universalmotor.hu/shop....

forma dominator tx alulról az első
Nekem is van ilyen ,kalap szar
A gipsz az lényegtelen. Csütörtök este vita, péntek terveztem hogy elutazok, este aztán átmentem a barátnőmhöz (hazaköltözött), reggelig beszéltünk, hazajöttem 11-kor mentem vissza. A mamája kicsit kiakadt hogy nézek ki, adott egy altatott, de lefeküdtem aludni ma este 7-kor, és most itt vagyok.
jaj mindig ezt hajtod
akkor másikat mutattam és ara is ugyan ezt írtad
Csizmád milyen van?