Szeva!
Nekem is CR125 van, de nem én voltam.
Egyrészt nincs YZ-s haverom
...másrészt még nem mentem azon a pályán, csak mellette a 405-ösön kocsival vagy motorral
De tervezem, hogy kipróbálom!
bnőm a héten elutazott.... én is heti 7x túlóráztam 2000ft os órabérrel, 7végén 3000ft ossal- mondtam neki h mennyi jött össze a túlórából meg h kell a motorra - válasz csak ennyi h jólvan szívem örülök neki
tipikus nő, a balesetem után az enyém is elkezdte a kórházban h nemkéne többet csak pályán stb, de 1 hét alatt visszaállítottam a helyzetet a "régi" normálisra. Nem kérte soha h adjam fel, csak hát félt, meg mondta h nem akar még1x tetőtől talpig véresen látni. Ebben igaza van. De hát aki Bolond Motoros az Bolond Motoros, mindig lehet kötni kompromisszumot. Sztem most egy kicsit pihentesd a motor témát nála és lenyugszik
125 ös az szerintem hobby célra abszolút nem jó...egy 250 essel egyszerübb motorozni ha az ember tudja kezelnia motort,,nem kell nanyit váltogatni,,gépészkedni,,fordulaton tartani,,bármilyne terepen elmegy legyen bármi is,,125 el menni ahoz már kell tudás jobban....nemis szólva a 125 ös 3 x gyakrabb szervíz intervallumait...azonos használat esteén többet is eszik a 125.... hobby célra mindenképp 250 a nyerő:)
kikell fogni egy "viszonylag jó példányt és baj nem lehet.
Üdv mindenkinek
szeretnék venni magamnak egy cross masinát hobbi célra. Max 200EFt-om van rá kezdésnek. Néztem egy 88-as 250-es CR-t. 160EFt, de a felniket kapásból cserélni kéne.
Valami olyasmi kéne nekem ami könnyen szerelhető, 2T, és viszonylag olcsóbb hozzá az alkatrész. 250-esre gondoltam, mert azt biztos nem fogom kinőni.
Fenntartás szempontjából mennyi különbség van egy 125-ös és egy 250-es 2T között?
Előre is köszi
Sokáig gondolkoztam, de nekem AXO van... lassan két éve gyűröm, alig láccik valami a talpán.... A vasat eccer lerúgtam az orráról, vettem rá vagy kétezerért másikat (párban, most van egy plusz). Egyébként semmi baja
Nekem is CR125 van, de nem én voltam.
Egyrészt nincs YZ-s haverom
...másrészt még nem mentem azon a pályán, csak mellette a 405-ösön kocsival vagy motorral
De tervezem, hogy kipróbálom!