Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

ígértem filmeket!
lehet, hogy késik mert ahonann szedem az elszállt
szewasztok
A Gaerne csizmám majdnem 4 éves és semmi baja...
Ezért nem veszek többé Fox csizmát.
Talpát lehet cserélni! Nekem is valami ilyesmi van ,nekem hátul szakad a varrás és másfél éves
160 ért oda adom a TS-Remet
Negativ szűrő
Ez lett jó
foto resize program kép kicsinyítésre használom
Igy vettem 80 körül csinálják Itt a száma az embernek:06309475170
Én voltam ma délelött ,OGIO-s KAWA 250
Te miröl beszélsz ? ha még sose crossozott a 125-öst se tudja pörgetni ,és motorozni azzal kell megtanulni ,én 2évig mentem 125el pedig elég erös gyerek vagyok,és nem bántam meg /ja és 2év alatt egyszer cseréltem dugot ,mielött eladtam/Egy haverom egyböl 250-el kezdett esett kelt és fél év után eladta és nem is vett másikat .
hali!
mivel csináltad így meg a képet?
sziasztok
És mennyiért csináltattad meg?
Szerintem 200e ért olyan motort kapsz ami többet fog álni, mint müködni .A 250-est biztos nem fogod idövel kinöni ,mert ö fog téged Motoroztál már Hány kilo ,és milyen magas vagy
Sokkal jobb mint a sima. nem pattog úgy el leérkezésnél.
Szevasztok!
Mennyi a különbség a gyári és a Magic teleszkóp között?
Szasztok srácok, hazaértem Balatonfüredről ...hát....persze hogy vágyik ezekre a dolgokra...de az h feladd érte a motorozást...az durva, én senkiért és semmiért nem tenném ...ha nem tud így elfogadni...akkor....mi értelme...már bocsi...te neked ez a hobbyd...neki is bittos van...szal sztem üljetek le higgadt fejjel és beszéljétek meg...valami megoldás mindíg van
okés!
amugy kiprobálhatod! nem nehéz a pálya én is kezdő vok mégse nehéz de vigyázzál homokos kanyarokra mer eléggé csúszósak és pont ott sokszor estem el
Ezt merem ajánlani, a kora ellenére. Ugyanis ismerem a gépet és a gazdáját is. Nem lesz vele bajod.

http://www.kepesmotor.hu/honda...