Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kálon van egy motorbontó...felhívtam mondom neki mi kéne elkezdi az ürge hú bazmeg az nagy gáz te bazmeg a sonkánál vágta el mondom neki nem...te bazmeg a kátéééjem a legfosabb motor bazmeg aszondja nekem 94es sxhez van főtengelye vigyem el az enyémet majd összenézzük
szénmonoxid kibocsájtás miatt
Pontosan nem tudom, lehet az Euro besorolás miatt, de az biztos, hogy januártól nincs rendszám ezekre, csak "cross"-ként vásárolhatók meg... így akcióban rendszám nélkül 1,29Misi az új DRZ 400 E.
De 1,34Misiért ott van a rendszámos új fullgas-nál. Ha megvan még 4 napja még megvolt.

Davon! Köszi a térképet
nem euro3-as
hogy-hogy már nem lehet rendszámoztatni
Sziasztok!
Katonai térkép.
Majd ráírom a cd-re azt is.
Nem szeretnék hülyeséget kérdezni, de ha valaki tud leírást, vagy térképet... Pest megyében útvonalakról.... az érdekelne....
Üdv. Van még egy DRZ 400 E a Fullgas kft-nél Budaörsön. Az utcsó darab ami vadi új, és hivatalosan le van rendszámozva.... amikor hozták az új szabályt, hogy ezeket már nem lehet rendszámozni (2008 01. 01.) Akkor elötte ők a cég nevére iratták... így ez még rendszámos is, és új is, és "E" is! Ugyhogy hajrá ha valaki erre pályázik....
zoozee, csövinek megvan a film...(üzenőfal)
zokszigén
megyek is összerakok valamit mérgembe
új gyerek... ráadásul ez márkásabb.....fiú
Nincs már új drz a Hollósnál, csak SM. Az meg kakifül. Ez is kilőve a tavasszal. Majd keress nekem jó 2t-t, 2 személyest. Labanc is lehet..
az szép 77 ...a kurva anyjukat ......
ja abba drága

most csinálok egy huskyt(te 610) és 90 ezer - csak a hajtókar.....ezt még belefűzöd kicentírozod és már át is lépted a százat.....
hát vicc....
de találtunk olcsót 75-ért
szia mz gyilkos és milliomos barátom !

nyugati motor , új ház, meg miegymás ...hihhhetetlen
értem... gyáriba kérdeztem ott 77 peták....pinkmotorsnál lesz a nyerő ott 40 a wössner
jó ég mi van itt.
Erős nyakat!
lépek szögelek ...supermotózni akarok
ugy érzem az enyém tele van egymillis furatokkal,, mint egy ementáli sajt,, azért megy ennyire szarul,,
zoozeenak elfogyott a szussza,,
odavágok a huszonnyolcassal
Feltételezem, hogy azon keresztül javítja a kenést, minthogy keverékkel megy a kis 2T. De az ötlet érdekes, szívesen segítek ilyen módon feltuningolni a motorodat!
zozzziii ha nem kapod össze magad...könnyen megeshet h más szasbadidős kellemest a hasznossal elfoglaltság után nézek....vagy nem bírod szusszal? belefáradtál a folyton az igényeim kielégítésébe
de ez a holdas tézis csak este igaz,, mert napközben a hold elmegy kanadába, azért nem látszik,,
na az a furat a bibi,, most kiveszed és tessék rá furni minél több egymilis furatot,,, minden furat egy ujj tuning,,