Életem első maratonját(42.195km) futottam ma és korcsoportomban a 3.ik helyezést értem el 3óra 59perces eredménnyel. 2007 májusában 2km után elszédültem a futópadon azóta ennyit fejlődtem edző nélkül önerőböl. Inkább cipőre költöm a pénzt mint a nőkre lett a jeligém
szerintem itt nézelődj http://www.mobilguru.hu/keszul...
valamivel okosabb leszel én 2 telómat vettem úgy hogy itt néztem meg őket de nem csalódtam eggyikben sem nem írnak hülyeségeket
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább a K770 -t vedd meg úgyanazokat tudja viszont már NINCS JOY AMI TÖNKRE MEHET
szevasztok.... zoozee & xlzx no meg aki nagy sonyerisccon-os,mit tud/tudtok a k800i-röl?
mert azt nlztem ki,de egy srácal a találkoztamilyen van neki de azt mondta nagon kula sokszor nem lehet vele telefonálni sem,néha lefagy stb...
te merre laksz h ez a maraton szombathelyenn volt?
mert szombathelytől én sem lakok messze
valamivel okosabb leszel én 2 telómat vettem úgy hogy itt néztem meg őket de nem csalódtam eggyikben sem nem írnak hülyeségeket
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább a K770 -t vedd meg úgyanazokat tudja viszont már NINCS JOY AMI TÖNKRE MEHET
ja és fényképezni is lehet vele...
megmaradok inkább a K750i-nél
mert azt nlztem ki,de egy srácal a találkoztamilyen van neki de azt mondta nagon kula