Akkor a Gaerne talp jó kurva drága...mert a talpalásért sztem itt se kér többet a srác (most csinálta meg az utcai bakancsomat, teljesen újra kellett rámáznia a talpát és ezt csinálta 4e-ért)...
Akkor vegyél egy sky ernyőt ha fentebbről akarod írányítani ...én 183cm alacsony vagyok és a gyárival nyomom de, én is gondolkodtam ezen, max 1,5cm aztán abba maradt számít...ha állsz a lábtartón egyenesen és eléed a kormányt úgy , hogy nem kell ráhajolni akkor ovrájt a dolog....NTH is agyárit nyomatja pedig ő 190 felett van ....de ha szerelsz egy buszkormányt rá biztos könnyebben lehet majd irányítani .....
én már évekkel ezelött kitaláltam a kis állat talp mintás , csizma talpat, meg a szintén állat lenyomat talpas bűtykös gumit,
ha akarsz betársulhatsz, simán meggazdagszunk, még a környezetvédök is támogatnának,,
lennének nagy meglepetések mikor Kis BéLA winetou nyomolvaso nézné az enduro nyomon a lenyomatokat, hogy elöl ment egy száz lábu, öt űldözte egy madár, meg egy öz, és visszafelé futott egy medve, (mert át lett forditva a gumija)
Lehet,hogy használom?
ha akarsz betársulhatsz, simán meggazdagszunk, még a környezetvédök is támogatnának,,
lennének nagy meglepetések mikor Kis BéLA winetou nyomolvaso nézné az enduro nyomon a lenyomatokat, hogy elöl ment egy száz lábu, öt űldözte egy madár, meg egy öz, és visszafelé futott egy medve, (mert át lett forditva a gumija)
talp legyen addigra .....ha lehet felvarrva