Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akartok ezzel?
Nekem is kibírt a Gearne 2évet és akkoriba sokat mentem benne, heti 2-3 mocizás
Nem,nem bénáztam
Akkor a Gaerne talp jó kurva drága...mert a talpalásért sztem itt se kér többet a srác (most csinálta meg az utcai bakancsomat, teljesen újra kellett rámáznia a talpát és ezt csinálta 4e-ért)...
Szevasz,nem tudom.Nagyon minuszt mond.Hóval még hidegebb volt tegnap is.
megvan,holnap hívlak
Létráztál benne?
De a saját befogója a 28-as
Jajj itt a kép
Szasssssz Csika! Mit találunk ki holnapra?
szerintem is tök felesleges dolog a kormány magasito, de ha raksz rá egy 28-as kormányt akkor a 28-as átalakito ugyis emel rajta 1.5-2 centit,,,
Igen 06 20 480 13 44 06 29 4460180
Szevasztok!Ezt se kell má talpalni.9hónapos mint egy gyerek Mocit alig látott,és még csak benne sem aludtam.
Lehet,hogy használom?
nekem vagy neked jobb
nem kaptam meg,epuletgepesz@citromail.hu erre küldted?
alászedheted a kanyarban
de ha futkosol közben a kocsidhoz akkor nem tudom fellvarni a talpadra,
Akkor vegyél egy sky ernyőt ha fentebbről akarod írányítani ...én 183cm alacsony vagyok és a gyárival nyomom de, én is gondolkodtam ezen, max 1,5cm aztán abba maradt számít...ha állsz a lábtartón egyenesen és eléed a kormányt úgy , hogy nem kell ráhajolni akkor ovrájt a dolog....NTH is agyárit nyomatja pedig ő 190 felett van ....de ha szerelsz egy buszkormányt rá biztos könnyebben lehet majd irányítani .....
én már évekkel ezelött kitaláltam a kis állat talp mintás , csizma talpat, meg a szintén állat lenyomat talpas bűtykös gumit,
ha akarsz betársulhatsz, simán meggazdagszunk, még a környezetvédök is támogatnának,,

lennének nagy meglepetések mikor Kis BéLA winetou nyomolvaso nézné az enduro nyomon a lenyomatokat, hogy elöl ment egy száz lábu, öt űldözte egy madár, meg egy öz, és visszafelé futott egy medve, (mert át lett forditva a gumija)
mindjárt jövök vissza ...leugrok a kocsimhoz ...........

talp legyen addigra .....ha lehet felvarrva
Megkaptad a tel.számom? Nekem 28-as kellene
és a baloldalit mikor?
mindenképp hozzál lécci egy párat ....nagyon megköszönném ...meg ki is fizetném esetleg se