Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kawábol való?
SHOWA miért?
Milyen teló van a motorodba?
Hova mentetek? A barátok közt-t nézitek?
Na mi lessz bátmonostorral ? Pest közeléböl szándékozik valaki indulni a versenyen?
Hellómindenki Már a langermotoron is kérdezed ezt a motortémát? belinkelt valaki egy Yamahát 2008-as nemtudom nézted-e már
Higgy nekem próbáld meg a srác mandta hogy kőnyörgött neki ,hogy cseréljenek neki 250kxf-je van. és 250-est akar venni!
Szép... Ajkán törte el utoljára.
hogyhogy nem jeleniti meg?Karcsi igy nem hivok senkit,ha annyira eladó neki majd meghirdeti.amugy meg itt mondtátok a fórumba,h crfet nem nagyon vegyek,m sürün kell szelepet cserélni.

nyakvédőszerüséget illesztettem be:apró-motoros ruházat-protektorok.itt megtalálod
Akkor tudod, hogy neki meg állizületvan a kulcsontján szörnyü nézni ahogy mozog. Amikor a harmadik törésem volt majdnem ugy jártam én is
Ismerem,együtt edzettünk.Nagykátai,taxis volt régen.Zsíros Zoli,Bajdik Béla,Urbán Sanyi,Lendvaiék,Gyuró,Kovács Gabi bicskéről meg Ivánfyék,igy jártunk együtt.
na vagyok

ha lenne kedvem hozzászólnék a kormánymagasító felépítése, működése, virágzása, tudományos magyartázata .....problémakörhöz
meg hogy miért kell vagy nem ..meg mitől függ....tévhitek stb...címen ..de nem írom le mert már leírtam.....
Te ismered Kocsi sanyit?!
Nekem nem jeleniti meg a képet ugy hogy nem látom. Hivtad a srácot?
Balom olyan,kitört egy 2.5 cm-es darab beállt a kettő közé úgy fort össze.Nem engedtem drótozni.Rohadt kettős ugrató...Részvétem neked is.
Hát nem?
Jobb és bal?...nekem is, egy év alatt
ha már kétszer eltört ne is foglalkozz vele:)nehogymá te alkalmazkodj a kulcscsontodhoz!:)))))))
Volt má két kulccsonttörésem,de még indig nem cipelek ilyet.
emberek ez ér valamit?
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Jótanács,ha valaki ilyen helyen mocizik,búvárcuccba induljon.Kondira tuti jóóó
Ismi,volt,hogy egyszerre volt jetski,meg cross verseny.Hát nincs az apiz,hogy beugorjak csimmába,cuccba motorral abba a vizbe.
Gyomán volt olyan, 5m-ről hozták fel a mocit de, a srác is majdnem odaveszett, crossáncúgban úszni, nem 1xű dolog lehetett
Vagy egy JETSKI-s.
az tuti nem ad neki