Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hétvégén támadás a természet ellen?
Ma eszembe jutottál. Mielőtt valaki félreértené, amikor azt mondtad megfogom bánni ha eladom a gépet. Bejött!
Igen lesz videó, de mint operatőr fogok részt venni.
kép esetleg van róla? néztem 144esed van? 150-est próbáltad?mer én idén azzal mentem tavaly 2 kört mentem a 144-essel inkább a 85-öst nyúztam tesztnapon az volt akkormég a nekem való ha próbáltad akkor irhatnál, hogy miben változott szeretem a KTM-eket ja meg h kb mennyi volna az a 2005-ös ?
Valami rövidke videót láthatunk esetleg mostanában?
Csőgörény

Jelentem, a mi autónk összerakva
Hali Honda 08!

Én tudok egy 2005-ös KTM-et! Ha esetleg érdekelj szólj!
Jó állapotban van és van hozzá még egy idomszett!
Én meg méék lefekszem asszem.Jó éjt mindenkinek.
Köszi, jól vok... most épp szarakodik a belem, rohaggyon meg teleöntöttem császárkörte pálinkával....
A napokban összeraktam az rmx-et, újra rugózik is, meg szépen keveri a vizet a szivattyú...
Már nagyon várom szintén a tavaszt, ami jóttesz a szerelmeseknek, de ami még fontosabb, jókat lehet motorozni... Ha úgy érzed, gyere... keresünk néhány fain siratót... ne aggódj, múltkor pécsi gyerekek jöttek a mecsekből és megértek csodálkozni a somogyi dombokon...
most megyek haza,még leszek 1 kicsit,jót bénázok a videóknál
jövök,,megyek
Jöttél vagy mész?
csá,motorozol még?csajod megvan?
csőő
Nem semmi lehet, nem tűnik valami egyszerű műveletnek.
Mindjárt tűt és cérnát ragadok.
Ha már anyira benne vagytok ebbe a motorvásárlós témában akkor nekem meg egy 250-es 4T honda crf vagy rmz kéne vagypedig 125 2T honda cr vagy ktm a 2T 2003-nál legyen fiatalabb a 4T pedig 2006-nál ha lehet nemsűrgős csak felhoztam
Ha jó suszter csinálja ugyan olyan mint az új
Már azt hittem
jaaa nem, az krómozott csak a fények pont úgy voltak az nem fekete , hanem krómozott
szewa nikk...rég láttalak...hogy vagy ?
lehet lesz az arrafelémotorozós sztoriból valami tavasszal
Ki ez az új arc itten?
Mert fekete az alsó villa szár
Nekem hondám nem volt véleményt nem az az csak mások el mondásábol mondom nem hallottam hogy szelep problémás lenne. 06703140166
miért kéne kawából lennie? jah igen az nemvolna jó ha elmaradna, de már szinte csak egy hét van vissza ilyen későn nemkéne már dátumot változtatni. Különben is már tök beleéltem magam
Bocsi srácok. Egy pillanat erejéig visszakanyarodnánk a talpalásos témához, esetleg valaki tudna dobni egy képet, kíváncsi lennek milyen „megtalpalva”?
majdnem elfelejtettem.Bátmonostorral kapcsolatban:még nem 100%,h február 28 lesz a hidegre való tekintettel.meg lesz rendezve mindeképp,de lehet egy későbbi időpontban.a délkupa versenykiirásán is az van a bátmonostori verseny mellett,h szervezés alatt.
de ugyis szolok,h mi van