az enyimet számot tudod,
a talpas emberé meg www.moto-complet.hu
amugy gondolom balos kell ,mert jobbos van itthon adok ingyé, mert szeretlek,,,
de ha pár kell pénteken megyűnk dorogra Döméékhez felviszem neked,
Nem is tudom mi bajom van a fatbárral,de valaki azt mondta,hogy alacson nekem ez a kormány és jót tenneegy magasabb kormány fentebbrol jobban lehet a mandinerben irányitani a motort . Hát a te véleményed érdekelne 176 magas vagyok
nem értek a fegyverekhez, csak elolvastam az irást, hogy amit ő megélt az argentin válság idején az milyen volt, mit hogyan oldott meg, érdekes, irás ,
de ahogy a fordito is irta, közel nem lenne azonos a magyar szitu, de tény hogy lennének hasonloságok,
Részben...fegyverek terén van azért pár erősen vitatható nézete a srácnak...ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, könnyen lehet hogy rövidesen itt is hasonló idők jönnek majd...
hidd el Dani eggyik se bir ki többet, gondolj bele, mekkora ricnik állnak ki a lábtartobol, és ha sokat állsz a motoron akkor azok folyamatosan dolgozzák bele magukat a csizmád talpába aminek azon a részen kb 7 mm-es a gumi része,, nincs az a csizma aminek a talpa sok motorozás mellet kibirna 1, 1,5 évnél többet,,
de igazábol ez szerintem tökre nem is számit mert 3000 ft egy pár talp, és 1500 forintért kicseréli a cipész, fontosabb hogy máshol ne döljön szét a csimma,,,
Az SG-1-esem már vagy 5 éves és még semmi baja a talpának...ennyi idő alatt csak ácsorogtam már én is annyit a lábtartón, mint Te 1 év alatt szoktál...vagy ott is alszol?
megjegyzem a gearne,vagy az alpinestars tech 6, tech8- on ugyan ugy szétment a talp, csak ott lehet cserélni azt a részt kűlön, ami lofaszt nem ér mert addigra már máshol is eléggé oda lessz a talpa,,,
a talpas emberé meg www.moto-complet.hu
amugy gondolom balos kell ,mert jobbos van itthon adok ingyé, mert szeretlek,,,
de ha pár kell pénteken megyűnk dorogra Döméékhez felviszem neked,
de ahogy a fordito is irta, közel nem lenne azonos a magyar szitu, de tény hogy lennének hasonloságok,
2000-ért rávarrják ittend
Amúgy milyen talpat adnak 3000-ért? Mert itt felénk 10e egy talpalás, igaz, gyári Gaerne talppal...
Eladó crossgumik olcsón!
egy argentin csávo irta bizonyos Fernando, az a nick neve hogy FerFall,
olvastad már?
de igazábol ez szerintem tökre nem is számit mert 3000 ft egy pár talp, és 1500 forintért kicseréli a cipész, fontosabb hogy máshol ne döljön szét a csimma,,,