Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jobboldalit most vettem.
mert kurva vagy
az enyimet számot tudod,
a talpas emberé meg www.moto-complet.hu
amugy gondolom balos kell ,mert jobbos van itthon adok ingyé, mert szeretlek,,,
de ha pár kell pénteken megyűnk dorogra Döméékhez felviszem neked,
Nem is tudom mi bajom van a fatbárral,de valaki azt mondta,hogy alacson nekem ez a kormány és jót tenneegy magasabb kormány fentebbrol jobban lehet a mandinerben irányitani a motort . Hát a te véleményed érdekelne 176 magas vagyok
Szőröseket is lehet rendelni, mert nekem egy yeti talp kellene ....
Hát én is láttam már pár kormányt lefittyenni, aszem ilyen utánzatok voltak ..............de hát ezek sokkal olcsóbbak
semmivel,renthal is csinál több fajtát mindegyiknek más a magassága,valamelyik közt 10cm is lehet a különbség.
nem értek a fegyverekhez, csak elolvastam az irást, hogy amit ő megélt az argentin válság idején az milyen volt, mit hogyan oldott meg, érdekes, irás ,
de ahogy a fordito is irta, közel nem lenne azonos a magyar szitu, de tény hogy lennének hasonloságok,
bálint lökj egy telefonszámot lécci ...kell pont nekem is egy talp de azonnal.....
2000-ért rávarrják ittend
Nem igazán akarok magasitót mert láttam olyat hogy m-cax magasitóbol lefityent a kormány,ősszes borda lapocka+kulccsont tört!
motocomplett, most pont gyári oxtar talpjaik vannak,
És ha magasítót rax alá akkor úgy nem jó...ezekből is van sok féle de gondolom a suzukiét kérded, nem ismerem azt a tipust, hogy pazzaz
Részben...fegyverek terén van azért pár erősen vitatható nézete a srácnak...ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, könnyen lehet hogy rövidesen itt is hasonló idők jönnek majd...
Miért, Te szteppelsz a lábtartón vagy mi?

Amúgy milyen talpat adnak 3000-ért? Mert itt felénk 10e egy talpalás, igaz, gyári Gaerne talppal...
Hülye kérdés,de a rental fatbar kormánytól mennyivel magasabb a razzaz 28-as?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Eladó crossgumik olcsón!
te Dani olvastam egy blogot, neked valo, tetszene ,
egy argentin csávo irta bizonyos Fernando, az a nick neve hogy FerFall,
olvastad már?
hidd el Dani eggyik se bir ki többet, gondolj bele, mekkora ricnik állnak ki a lábtartobol, és ha sokat állsz a motoron akkor azok folyamatosan dolgozzák bele magukat a csizmád talpába aminek azon a részen kb 7 mm-es a gumi része,, nincs az a csizma aminek a talpa sok motorozás mellet kibirna 1, 1,5 évnél többet,,
de igazábol ez szerintem tökre nem is számit mert 3000 ft egy pár talp, és 1500 forintért kicseréli a cipész, fontosabb hogy máshol ne döljön szét a csimma,,,
Jól eltűntél...
de igy van söt általában már addigra cserélni is kell egy balos talpat,, viszont nagyon bejön nekem a csuklos boka része,
Nekem a Thor is és a Fox is egy évet bírt ki mármint a talpa.
Tévedtem, nincs 5, "csak" 4 éves....
Az SG-1-esem már vagy 5 éves és még semmi baja a talpának...ennyi idő alatt csak ácsorogtam már én is annyit a lábtartón, mint Te 1 év alatt szoktál...vagy ott is alszol?
Nem azt mondtad hogy másfél évente vkell belőle újat vegyél
megjegyzem a gearne,vagy az alpinestars tech 6, tech8- on ugyan ugy szétment a talp, csak ott lehet cserélni azt a részt kűlön, ami lofaszt nem ér mert addigra már máshol is eléggé oda lessz a talpa,,,