Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagyok, nem tűntem el
Akkor fórumozok, mikor dolgozom(addig míg a főnököm ki nem rúg ezért)
Este már más női teendőim vannak.
Motorozni pedig nagyon szívesen látunk, minél többen vagyunk annál jobb
Egy fórumos motorozást igazán megszervezhetnénk, persze, ha kicsit melegebb lesz
szia
rég láttalak.Bírja még a kesztyű?
Aranyos vagy, de attól még nagyon messze vagyok, hogy úgy motorozzak, mint ti srácok
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Sajnos, 45 és 47 van, de a 46 elvitték
Helló srácok
Itt vagy Bandi,
OK.
szia,beteg lett a kislányom ezen a héten itthon maradok.Talán jövő héten ha nem dolgozok!
Hát kinek hogy
Bal kezes vagy jobbkezes egykezes?
Megkérdem öreget szadán szétszedte-e már a gépet vagy már készen van esetleg vele.
Én is ilyenre gondoltam első pár motorozásnak.
Na gyerünk! Nem kimondottan a pályátás a lényeg Ó-betü 8-as féttáv egy kezeslassu stb. csak menni!
látom, látom..
mindenkit invitálsz, akit csak lehet!
Elég optimista vagy idővel kapcsolatban, sajna most a hó mellé hideg jött, nem melegebb idő, ahogy szokott
Több motorral már hóban is lehet homokos pályán nyomot kijárni?!
Én be vagyok sózva nagyon mototoznék már! Már -5 fok van igy lehet +3-4 délben ha végig süt a nap
Nabazz... már oldaluk is van...

Eccer Siófokon voltunk... jött egy ezerötös goldwing... a fiam nyafogott, h nézzük meg. Leveszi a sofőr a sityót, manus. Leveszi az utas, az is manus, majd andalogva eltűnnek a nádasban

Inkább fürödni mentünk...
Ezeket tereld a pálya szélére ..............boá
Ilyen időben nem fogok menni motorozni asszem...
De hátha vasárnapig történik egy qwa nagy hőhullám.
Tényleg- a melegeket lehetne hasznosítani pálya mellé állítva havat olvasztani. Még esni se nagyon mernének az emberek vagy lassítanni
Nálunk 25'C van , itt a szobában
Csika ! hány fok van nállatok!Itt az (erdőben lakunk) -8 van
Megyek lefekszem, reggel mehetek gályázni.
Jó éjt!

Jól mondod.
Viszont a motor olyan, mint a nő... lehet nélküle élni, de nem érdemes

De rohatt okos lettem a pálinkától
Nők, megmérgezik az elménket… Akárcsak a motor…
Én ilyet mondtam? Érthetetlen... hiszen nekem talán csak olyan tucatnyi motor volt rövid életem során, amit kár volt eladni... És duplán kár, amit valami nőnemű miatt adtam el
Nem hiszem... a "hivatalos" pályánk úgy fel van ázva, h nem egy nagy élmény ilyenkor. Sajna errefelé nincs homok, csak agyag